~~Burgundowy Czosnaczek napisał(a): sasanko wyskocz czasem do innego miasta.Moze troszeczkę poszerzysz swoje horyzonty myślowe, wizualne, społeczne itdCo pryncypał wystawia wam delegacje za utracone wrażenia estetyczne i poznawcze.
~~Niebieskawy Topinambur napisał(a):~~Burgundowy Czosnaczek napisał(a): sasanko wyskocz czasem do innego miasta.Moze troszeczkę poszerzysz swoje horyzonty myślowe, wizualne, społeczne itdCo pryncypał wystawia wam delegacje za utracone wrażenia estetyczne i poznawcze.
~~Burgundowy Czosnaczek napisał(a):~~Niebieskawy Topinambur napisał(a):~~Burgundowy Czosnaczek napisał(a): sasanko wyskocz czasem do innego miasta.Moze troszeczkę poszerzysz swoje horyzonty myślowe, wizualne, społeczne itdCo pryncypał wystawia wam delegacje za utracone wrażenia estetyczne i poznawcze.
Nie.Odwrotnie to my pryncypałowi opowiadamy co dzieje się u sąsiadów i dlatego ma taką wiedzę. Coż głupie pytanie głupia odpowiedz ,Miłej nocki ,albo warty przy banerach UMIŁOWANEGO JA IDE SPOKOJNIE SPAC .. BO MOGĘ
~~Burgundowy Czosnaczek napisał(a):Jeszcze możesz.~~Niebieskawy Topinambur napisał(a):~~Burgundowy Czosnaczek napisał(a): sasanko wyskocz czasem do innego miasta.Moze troszeczkę poszerzysz swoje horyzonty myślowe, wizualne, społeczne itdCo pryncypał wystawia wam delegacje za utracone wrażenia estetyczne i poznawcze.
Nie.Odwrotnie to my pryncypałowi opowiadamy co dzieje się u sąsiadów i dlatego ma taką wiedzę. Coż głupie pytanie głupia odpowiedz ,Miłej nocki ,albo warty przy banerach UMIŁOWANEGO JA IDE SPOKOJNIE SPAC .. BO MOGĘ
~Złocistobrązowa Runianka napisał(a): Dajcie numer konta na darowizny na rzecz kampani wyborczej. Chętnie coś wpłacę. Nie wiem czy to zgodne z prawem ale sprawdźcie to i dajcie znać. Może więcej osób coś się dorzuci. Ja bardzo chętnie :)