~~Lawendowoniebieski Szczypiorek napisał(a): W końcu miałem czas na posłuchanie wywiadu. Jeden komentarz ciśnie mi się na usta - kończ waść, wstydu oszczędź.
Nie żebym lubił Dutkowskiego, ale kontrkandydat jest tak słaby, że aż nie chce się nic pisać. Chłopcze, zarób najpierw kasę uczciwie w swoim biznesie, a potem jak będziesz rentierem żyjąc z odsetek od uczciwie zrobionego majątku i będziesz chciał działać na rzecz innych, wystartuj w wyborach.
I jak będziesz zaczynał kolejny kierunek "studiów" to wybierz coś związanego z wystąpieniami publicznymi. Masz dopiero 27 lat, a opowiadasz farmazony jak Tusku czy Kaczor. Tyle, że gorzej - oni potrafią kłamać bez zająknięcia. A ty nie potrafisz się poprawnie wysławiać. W złą stronę idziesz!
Życzę powodzenia w życiu . Nie na stanowisku wójta.
Szkoda, że Dutkowski nie ma prawdziwego kontrkandydata. To nie jest dobre. Powinien, dla wspólnego pożytku czuć oddech na plecach. A tak to chyba może spać spokojnie :(
Popieram w pełni, tylko ja musiałem tego Pana uświadamiać kilkoma postami. Jego nieudolne odpowiedzi na prawdę mnie powaliły. Zresztą, do teraz nie odpowiedział na moje pytanie o finansowanie "odgórne" bezpłatnego transportu dla mieszkańców naszej pięknej gminy. Obecny Wójt może spać spokojnie, bo ma jeszcze parę pomysłów dla dobra tej gminy.
Pozdrawiam