Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Janiec: Komunikacja powinna być bezpłatna
~~Lawendowoniebieski Szczypiorek niezalogowany
5 października 2018r. o 23:39
W końcu miałem czas na posłuchanie wywiadu. Jeden komentarz ciśnie mi się na usta - kończ waść, wstydu oszczędź.
Nie żebym lubił Dutkowskiego, ale kontrkandydat jest tak słaby, że aż nie chce się nic pisać. Chłopcze, zarób najpierw kasę uczciwie w swoim biznesie, a potem jak będziesz rentierem żyjąc z odsetek od uczciwie zrobionego majątku i będziesz chciał działać na rzecz innych, wystartuj w wyborach.
I jak będziesz zaczynał kolejny kierunek "studiów" to wybierz coś związanego z wystąpieniami publicznymi. Masz dopiero 27 lat, a opowiadasz farmazony jak Tusku czy Kaczor. Tyle, że gorzej - oni potrafią kłamać bez zająknięcia. A ty nie potrafisz się poprawnie wysławiać. W złą stronę idziesz!
Życzę powodzenia w życiu . Nie na stanowisku wójta.
Szkoda, że Dutkowski nie ma prawdziwego kontrkandydata. To nie jest dobre. Powinien, dla wspólnego pożytku czuć oddech na plecach. A tak to chyba może spać spokojnie :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Atramentowy Tulipanowiec niezalogowany
5 października 2018r. o 23:47
~~Lawendowoniebieski Szczypiorek napisał(a): W końcu miałem czas na posłuchanie wywiadu. Jeden komentarz ciśnie mi się na usta - kończ waść, wstydu oszczędź.
Nie żebym lubił Dutkowskiego, ale kontrkandydat jest tak słaby, że aż nie chce się nic pisać. Chłopcze, zarób najpierw kasę uczciwie w swoim biznesie, a potem jak będziesz rentierem żyjąc z odsetek od uczciwie zrobionego majątku i będziesz chciał działać na rzecz innych, wystartuj w wyborach.
I jak będziesz zaczynał kolejny kierunek "studiów" to wybierz coś związanego z wystąpieniami publicznymi. Masz dopiero 27 lat, a opowiadasz farmazony jak Tusku czy Kaczor. Tyle, że gorzej - oni potrafią kłamać bez zająknięcia. A ty nie potrafisz się poprawnie wysławiać. W złą stronę idziesz!
Życzę powodzenia w życiu . Nie na stanowisku wójta.
Szkoda, że Dutkowski nie ma prawdziwego kontrkandydata. To nie jest dobre. Powinien, dla wspólnego pożytku czuć oddech na plecach. A tak to chyba może spać spokojnie :(

Popieram w pełni, tylko ja musiałem tego Pana uświadamiać kilkoma postami. Jego nieudolne odpowiedzi na prawdę mnie powaliły. Zresztą, do teraz nie odpowiedział na moje pytanie o finansowanie "odgórne" bezpłatnego transportu dla mieszkańców naszej pięknej gminy. Obecny Wójt może spać spokojnie, bo ma jeszcze parę pomysłów dla dobra tej gminy.
Pozdrawiam
~Sepiowa Gynostemma niezalogowany
6 października 2018r. o 1:32
Obecny wójt nigdy nie zarobił ani jednej złotówki w realnej gospodarce.
~Różowawy Ligustr niezalogowany
6 października 2018r. o 7:42
Zgadzam się z Sympiową Glymosteną.Obecny wójt całe życie zawodowe za biurkiem w urzędzie.Nie wykazał się kreatywnością.Wyjaśnienie w sprawie komunikacji ,które można przeczytać na stronach urzędu gminy jest bełkotem rozżalonego człowieka.
~Różowawy Ligustr niezalogowany
6 października 2018r. o 7:59
Jeszcze jedna uwaga ,ktoś pisze,że prezydent miasta chce przejąć tereny naszej gminny ,jest to prawdopodobne.Z obserwacji mojej wynika ,że jak Pan Dutkowski zostanie wójtem ,to pod koniec kadencji odda tereny podmiejskie miastu ,nie licząc się z mieszkańcami , bo sam już będzie emerytem.Spójrzcie państwo szerzej , wójt z wieloletnim stażem nie ma swoich przedstawicieli w powiecie.Nie wystawił kandydatów do powiatu czyli nie zależy mu na gminie i mieszkańcach?Kto ma nas mieszkańców gminy reprezentować i bronić naszych racji w powiecie?Miasto oczywiście takich kandydatów ma ,Przyjrzyjcie się liście do powiatu od prezydenta miasta i zobaczycie wtedy kto oddać chce za naszymi plecami ,nasze cenne tereny.
~~Topazowy Kasztanowiec niezalogowany
6 października 2018r. o 8:48
~Różowawy Ligustr napisał(a): Jeszcze jedna uwaga ,ktoś pisze,że prezydent miasta chce przejąć tereny naszej gminny ,jest to prawdopodobne.Z obserwacji mojej wynika ,że jak Pan Dutkowski zostanie wójtem ,to pod koniec kadencji odda tereny podmiejskie miastu ,nie licząc się z mieszkańcami , bo sam już będzie emerytem.Spójrzcie państwo szerzej , wójt z wieloletnim stażem nie ma swoich przedstawicieli w powiecie.Nie wystawił kandydatów do powiatu czyli nie zależy mu na gminie i mieszkańcach?Kto ma nas mieszkańców gminy reprezentować i bronić naszych racji w powiecie?Miasto oczywiście takich kandydatów ma ,Przyjrzyjcie się liście do powiatu od prezydenta miasta i zobaczycie wtedy kto oddać chce za naszymi plecami ,nasze cenne tereny.

Bzdety podjudzające ludzi... Od kilkunastu lat znam politykę gminy i nigdy nie było i nie ma jakichkolwiek planów, czy nawet pomysłu na oddawanie i łączenie wsi z miastem. Gmina opracowuje strategię i wieloletni plan rozwoju, więc można się z nim zapoznać
~~Różowawy Ligustr niezalogowany
6 października 2018r. o 9:45
Wieloletni plan rozwoju gminy , zależy od dynamiki rozwoju na rynku potrzeb.
A taki mamy świetny plan obecnej władzy , że mieszkańcy z 8 miejscowości do szkoły i pracy zostali pozbawieni komunikacji
~~Topazowy Kasztanowiec niezalogowany
6 października 2018r. o 10:21
~~Różowawy Ligustr napisał(a): Wieloletni plan rozwoju gminy , zależy od dynamiki rozwoju na rynku potrzeb.
A taki mamy świetny plan obecnej władzy , że mieszkańcy z 8 miejscowości do szkoły i pracy zostali pozbawieni komunikacji

Następna wierutna bzdura. Komunikacja jest, choć nie taka jak była i być powinna. Natomiast obłudnym kłamstwem w żywe oczy, jest publiczne mówienie że: MIESZKAŃCY OŚMIU MIEJSCOWOŚCI ZOSTALI POZBAWIENI KOMUNIKACJI Gmina cały czas usilnie pracuje nad rozwiązaniem problemu (choć trochę przespała moment) ale pluć jadem i podjudzać w internecie każdy może...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.