~Miodowa Kostrzewa niezalogowany 3 października 2018r. o 23:08
Myślę,że chodziło o całą gminę.jest to realne.przecież dopłacano do biletów szkolnych.świat się rozwija,idźmy do przodu.to tak jak kiedyś był jeden telefon u sołtysa,teraz mamy wszyscy i nie są to stacjonarne.20 lat temu ,czyli nie tak dawno,komputer to było coś,dzisiaj to norma , jest w każdym domu.a samochód ?to był majątek, dzisiaj w każdym domu i to nie jeden
~~Oliwkowy Gajowiec niezalogowany 4 października 2018r. o 0:15
Wreszcie jakaś porządna zmiana - Ja jestem za , a hejterzy już się pastwią nad porządnymi ludźmi. Młody - to bardzo dobrze. Ale widocznie niektórzy już przyrośli do stołków i są zdziwieni że mogą z nich pospadać :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.