~Rudoczerwona Czubatka napisał(a): Mam wrażenie, że Pani Świder wiele robi tylko na pokaz.. Prawda jest taka, że nawet JEŚLI została by Panią burmistrz to za wiele by nie zrobiła.. (ale chociaż kasa by się zgadzała na jej koncie) i co pewne zbierała by tylko oklaski po poprzedniku.. Bo nie trzeba chyba tłumaczyć nikomu nic o planach długoletnich gmin (na stronie łatwo można je odnaleźć). Jeśli ktoś chce ślepo wierzyć w te obietnice o basenie, o kinie ok wasz wybór, lecz analizując kadencję poprzedników Pana Roberta to był dramat (ziemię oddawać w obce ręce i nic w zamian, lekarze którzy robili sobie samowolke itd) a po objęciu władzy przez Pana Roberta nareszcie widać zmiany na plus. Dlatego twierdzę, że jest to odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu.Wiem że jak Pani Świder wygra wybory to będzie wśród nas i na pewno zrozumie że w Nowogrodżcu potrzebny jest SZALET !!! którego budowy w długoletnich planach nie ujęto!!! To wstyd że tak się upokarza ludzi przyjeżdżających do Nowogrodzca żeby ze wstydliwą potrzebą biegali i prosili w lokalach usługowych o możliwość skorzystania z ubikacji!!!
~Ceglastoczerwony Szafirek napisał(a): Relich musi wygrać wybory bo czeka Nas marazm i ciemnota.
~~Czarniawa Sosna napisał(a): Tak Relich za fudował nam renesans, czyli cofnął nas do renesansu.
~~Rudoczerwona Trzykrotka napisał(a):~~Czarniawa Sosna napisał(a): Tak Relich za fudował nam renesans, czyli cofnął nas do renesansu.
Relich celowo skłócił mieszkańców wiosek między sobą po to żeby łatwiej było mu utrzymać się przy korycie .
~~Rezedowy Rozchodnik napisał(a): Ja też, na kino za 5tys/rok mnie nie przekonacie :D