Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Relich odpowiada w sprawie debaty
~~Błękitny Świerk niezalogowany
13 października 2018r. o 19:58
Po raz drugi od 12 lat widziałam dzisiaj burmistrza Relicha w Zebrzydowej Stacyjnej pierwszy raz był kilka lat temu jak Sanepid groził zamknięciem Ośrodeka Zdrowia i dzisiaj zobaczyłam go na ścianie sklepu Rabat na banerze wyborczym .czyżby liczył tu na głosy.??????????
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnobłękitna Kufea niezalogowany
13 października 2018r. o 21:17
~~Błękitny Świerk napisał(a): Po raz drugi od 12 lat widziałam dzisiaj burmistrza Relicha w Zebrzydowej Stacyjnej pierwszy raz był kilka lat temu jak Sanepid groził zamknięciem Ośrodeka Zdrowia i dzisiaj zobaczyłam go na ścianie sklepu Rabat na banerze wyborczym .czyżby liczył tu na głosy.??????????

x
13 października 2018r. o 21:31
Dlaczego wyrok Sądu Okręgowego w Jeleniej Górze w Sprawie Relicha będzie odczytany dopiero po wyborach 22 października .?
~~Cyklamenowy Dziurawiec niezalogowany
13 października 2018r. o 21:59
~~Ciemnobłękitna Kufea napisał(a): Dlaczego wyrok Sądu Okręgowego w Jeleniej Górze w Sprawie Relicha będzie odczytany dopiero po wyborach 22 października .?

Bo pewnie przegrał.
13 października 2018r. o 22:18
~~Cyklamenowy Dziurawiec napisał(a):
~~Ciemnobłękitna Kufea napisał(a): Dlaczego wyrok Sądu Okręgowego w Jeleniej Górze w Sprawie Relicha będzie odczytany dopiero po wyborach 22 października .?

Bo pewnie przegrał.

W normalnym Kraju na pewno by przegrał .
~~Brązowożółta Scewola niezalogowany
14 października 2018r. o 7:56
~~Błękitny Świerk napisał(a): Po raz drugi od 12 lat widziałam dzisiaj burmistrza Relicha w Zebrzydowej Stacyjnej pierwszy raz był kilka lat temu jak Sanepid groził zamknięciem Ośrodeka Zdrowia i dzisiaj zobaczyłam go na ścianie sklepu Rabat na banerze wyborczym .czyżby liczył tu na głosy.??????????

,,Relich musi odejść "
~~Brązowożółta Scewola niezalogowany
14 października 2018r. o 8:21
Zobaczcie jak Relich traktuje mieszkańców,urzędowo co poniedziałek powinien przyjmować skargi i wnioski mieszkańców ale widzicie co robi w poniedziałek organizuje Sesję Rady lub jest w podróży służbowej , chyba żeby mieć jak najmniej kontaktu z mieszkańcami ?Kandydatka na Burmistrza twierdzi ,że będzie zawsze rozmawiać z mieszkańcami i z uwagą się wsłuchiwać w ich głos .
~Paliowa Konwalia niezalogowany
14 października 2018r. o 11:14
Kandydatka bedzie zawsze rozmawiac z mieszkancami...obiecanki cacanki..ona rozmawia tylko z tymi, ktorzy są przewciwnikami p. Burmistrza. Chetnie im przytakuje i wymysla kolejne argumenty przeciwko niemu. Tych ktorzy Burmistrza popierają zwyczajnie igignorujeNie chce z nimi rozmawiac...I to jest prawda...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Orange zaprasza