~~Granatowy Szczawik niezalogowany 14 października 2018r. o 14:36
Prawda jest taka, że potraficie tylko sugerować paszkwile o p. Joannie. O VE-TO też. Mamy XXI wiek, każdy ma telefon, nagrajcie więc to złe zachowanie kandydatki i opublikujcie a nie tylko opisujecie niby prawdziwe zdarzenia. Prawda jest taka, że boli was, że to tylko p. Joanna wychodzi do ludzi, rozmawia z nimi , pokazuje zaniechania i błędy władzy oraz ogłasza swoje pomysły na funkcjonowanie Gminy. Jesteście - w ogromnej większości - tylko sługusami władzy. W imię tylko wam znanych wartości hejtujecie wszystko co związane jest z Panią Joanną i ludźmi z jej komitetu wyborczego. I żaden z was nawet nie zająknął się o tym, dlaczego obecny Burmistrz nie chce debaty z p. J. Świder. Moim zdaniem się boi.
~Oberżynowy Jastrzębiec niezalogowany 14 października 2018r. o 14:59
"
~~Ognistoczerwona Szałwia
W związku opublikowanym dn.12.10.2018, przez internautę podpisującego się jako "Miedziana Bylica" , o moim rzekomym "podszywaniu" się pod różne partie polityczne oraz byciu tzw. „koniem trojańskim”, oświadczam, że jestem NIEZALEŻNYM kandydatem na stanowisko Burmistrza Nowogrodźca. Wpis uznaję za znieważający mnie. Jest to za razem próba osłabienia mojej pozycji w oczach wyborców. Kolejny wpis dokonany przez „Zielononiebieską Szydlicę” o rzekomym prowadzeniu kampanii w szkole w jest wpisem szkalującym mnie w moim środowisku zawodowym. W związku z powyższym jestem zmuszona skierować pozew w trybie wyborczym do Sądu Okręgowego w Jeleniej Górze w celu zmuszenia autora tego obraźliwego tekstu do przeprosin i wycofania się z tego pomówienia.
Joanna Świder - NIEZALEŻNY kandydat na stanowisko Burmistrza Nowogrodźca.
przedwczoraj o 7:17" Rozumiem że to napisała kandydatka na burmistrza, bo czytając wcześniejsze posty pod tym anonimem doczytałam się różnych dziwnych rzeczy, które usunął potem p. Kazimierz, ale zostało np. "Ognistoczerwona Szałwia napisał(a): Zobaczymy jak będziesz kwiczał w sądzie w trybie wyborczym baranie". Czy takich słów powinna używać i taki przykład dawać kandydatka na burmistrza i nauczycielka?
~Siwy Lubczyk niezalogowany 14 października 2018r. o 15:44
Jesli to pisała p. Joanna to "zarazem" pisze się razem w znaczeniu "równoczesnie", vjednoczesnie", chyba ze za razem któryms tam...tylko wtedy zdanie nie ma sensu...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.