~Herbaciany Tojad napisał(a): Do Oranzowego bodziszka-Myślę że się mylisz i dobrze o tym wiesz że Burmistrz ma poważną konkurecje.To ze zdaje sobie z tego sprawę jak duże poparcie ma Pani Joanna Świder wiedzą też wyborcy i powiem więcej zagłosują na Panią Joannę na Burmistrza Miasta i Gminy Nowogrodziec na radnych z jej komitetu wyborczego a na Pana Leszka Socha do Rady Powiatu
Odpowiem Ci tak, pewien pan zbierał podpisy poparcia na pewien "stołek", zbiórka podpisów była jawna, podpisało się z 90% osób uprawnionych do głosowania, gdy doszło do tajnego już głosowania to dostał tylko 5% poparcia. I tu będzie to samo . Ciężko jest w PL zmienić osobę na takim, lub podobnym stanowisku, praktycznie nie ma szans. Co pokazuje sytuacja z naszego województwa.
Mi to rybka kto będzie rządził w mieście i tak wiem ż e nic to nie zmieni, osoby co pchające się do polityki, samorządu to specyficzni ludzie, człowiek jest tylko człowiekiem, utrzymać rodzinę musi :)
Czy będzie kino, basen, filharmonia, lotnisko, pociąg, dostęp do morza dla kierżna to zwykłemu mieszkańcowi są bardziej potrzebne inne rzeczy ...