Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski:Potrzebna jest zmiana pokoleniowa
~~Płomienista Inkarwilla niezalogowany
18 października 2018r. o 14:02
~~Pomarańczowożółta Aralia napisał(a):
~Rezedowa Inkarwilla napisał(a): Małkowski będzie naprawdę odpowiedni. Nie zmienia poglądów z godziny na godzinę i z pewnością nie podzieli Bolesławca pomiędzy uprzywilejowany układ i nic nie znaczącą "resztę".

a budowa bloku i centrum zabiegowego to byl jego pomysł ktory mu ukradli....?? ;)
taki on czlonek komisji zdrowia co nic nie wie.??? za co miał diety???pewnie za OPOZYCJE!! to takie szlachetne i pro publico bono!!! jak na sztandarach Impulsu!!!

i jak wierzyc temu gościowi????

a to zonk...a wtopa..i co guru na to?

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Liliowoniebieski Rozwar niezalogowany
18 października 2018r. o 14:20
~~Granatowoszara Truskawka napisał(a): Jak już jesteśmy przy ZEC to ja się pytam: kto wyraził zgodę na obwieszenie komina nadajnikami telefonii komórkowej, przez co się zawalił.?
Ile spółka na tym obwieszeniu zarobiła?
Kto zapłacił za postawienie nowego komina?
Na ostatnie sobie sam odpowiem, ODBIORCY ciepła z ZEC.
~~Żółtawozielona Tawuła niezalogowany
18 października 2018r. o 14:20
na "fircyka w zalotach" się nie wybieram.
18895
#somsiad nieaktywny
18 października 2018r. o 14:39
Jeżeli zmiana polega na wyrzuceniu Strażników Miejskich na bruk i rozdanie po 2000 zł żeby kupić głosy ..... to ja za taką zmianę podziękuję.

<b> Dziennikarz to bardzo trudny zawód </b>
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka niezalogowany
18 października 2018r. o 14:45
somsiad napisał(a): Jeżeli zmiana polega na wyrzuceniu Strażników Miejskich na bruk i rozdanie po 2000 zł żeby kupić głosy ..... to ja za taką zmianę podziękuję.

Widzisz Rudy Siusiaczku, jak blask nagiego króla Cię oślepił? Becikowe ma spowodować że w Boleslawcu będa się meldować małżonkowie i rodzice którzy przez 3 lata oddadzą w podatkach kilkadziesiąt razy tyle w podatkach. No ale skąd taki człowiek jak Ty co żyje z moich podatków może mieć o tym pojęcie. Pora się żegnać z biurkiem kolego. Za dużo czasu w necie tam spędzasz i widać się nudzisz.
~~Jaskrawożółta Pietruszka niezalogowany
18 października 2018r. o 14:46
~~Jaskrawożółta Pietruszka napisał(a):
~~Liliowoniebieska Karagana napisał(a): Na podstawie jakich przesłanek podjęto decyzje o budowie Centrum Wiedzy i wydano ponad 18 mln.zl.Domniemywam ,że któryś z panow chciał poprawić sobie tylko samopoczucie i być tzw . ojcem chrzestnym. Blok operacyjny za 2/3 tej ceny ojcowie miasta i powiatu dadzą nam łaskawie za 5 lat!!! Roman i Stasik to "Gospodarze w POwiecie"
Wiemy , kto jest ojcem chrzestnym tego przybytku wiedzy.
Małkowski zawsze na Komisji Zdrowia Rady POwiatu postulował współpracę najpierw starosty Kwaśniewskiego a później Stasika z Romanem w celu podniesienia referencyjności Szpitala i budowę bloku operacyjego.Panowie przez 8 lat nic nie zrobili a obudzili się dwa lata temu po śmierci Kwaśniewskiego,zagrożeni utratą stołków.
~~Niebieska Imperata niezalogowany
18 października 2018r. o 14:59
Do kandydata Małkowskiego nic nie mam. Każdy ma prawo do poglądów. Zatrwożony jestem otwartym poparciem ze strony Proboszcza z ul. Orzeszkowej. Popieranie kandydatów impulsu, to popieranie związków partnerskich, parad równości itp. Czy to jest zgodne z nauczaniem kościoła katolickiego Księże Andrzeju?
~~Srebrnobiały Ubiorek niezalogowany
18 października 2018r. o 15:04
Ja jestem za Małkowskim!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.