Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski:Potrzebna jest zmiana pokoleniowa
~~Niebieskoszara Żurawina niezalogowany
18 października 2018r. o 15:07
~~Liliowoniebieska Karagana napisał(a): Na podstawie jakich przesłanek podjęto decyzje o budowie Centrum Wiedzy i wydano ponad 18 mln.zl.Domniemywam ,że któryś z panow chciał poprawić sobie tylko samopoczucie i być tzw . ojcem chrzestnym. Blok operacyjny za 2/3 tej ceny ojcowie miasta i powiatu dadzą nam łaskawie za 5 lat!!! Roman i Stasik to "Gospodarze w POwiecie"
Dodałbym jeszcze 6 mln zł. wydatków miasta na deskorolki przy wiadukcie .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka niezalogowany
18 października 2018r. o 15:10
~~Niebieska Imperata napisał(a): Do kandydata Małkowskiego nic nie mam. Każdy ma prawo do poglądów. Zatrwożony jestem otwartym poparciem ze strony Proboszcza z ul. Orzeszkowej. Popieranie kandydatów impulsu, to popieranie związków partnerskich, parad równości itp. Czy to jest zgodne z nauczaniem kościoła katolickiego Księże Andrzeju?

Roman wychodził do Czarnych Marszów, i ma poparcie SLD + Razem (aborcjonistów) i popiera go sam dziekan, i oni wszyscy jak ministranci razem z SLD na ołtarzu na pl. Piłsudskiego stali.
Nie ma przepisu w Konstytucji na podstawie którego prezydent nie może zezwolić na dany marsz, o ile spełnia wymogi formalne. Małkowski to legalista, a nie ideolog
~~Niebieskoszara Żurawina niezalogowany
18 października 2018r. o 15:10
~~Bladoróżowy Kocanki napisał(a):
~~Żółtoczerwona Margerytka napisał(a):
~~Oliwkowy Rozchodnik napisał(a): Panie Małkowski plac Łokietka - Zgorzelecka to wstyd , to hańba dla wszystkich mieszkańców to przerażająca afera w samym centrum miasta to kpina z obywateli lista osób zamieszanych powinna być umieszczona przed wyborami
Jak mamy rozumieć słowa aktualnego właściciela placu przy Lokietka z Spectrum Galerie Wrocław;,"sekretarz Zieliński zarzadał od nas 1mlnzł...…………." Nikt tego nie wyjaśnił ,sprostował czy oddał sprawę do sądu. To trzeba bezwzględnie wyjaśnić!!!!!!!!!!!!!!!
Między innymi takich pytań bał się Roman,dlatego nie przyszedł na wywiad. Panie Roman za miesiąc pytania zada panu już nie redaktor.
Strzał w 10.
~~Niebieska Imperata niezalogowany
18 października 2018r. o 15:23
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a):
~~Niebieska Imperata napisał(a): Do kandydata Małkowskiego nic nie mam. Każdy ma prawo do poglądów. Zatrwożony jestem otwartym poparciem ze strony Proboszcza z ul. Orzeszkowej. Popieranie kandydatów impulsu, to popieranie związków partnerskich, parad równości itp. Czy to jest zgodne z nauczaniem kościoła katolickiego Księże Andrzeju?

Roman wychodził do Czarnych Marszów, i ma poparcie SLD + Razem (aborcjonistów) i popiera go sam dziekan, i oni wszyscy jak ministranci razem z SLD na ołtarzu na pl. Piłsudskiego stali.
Nie ma przepisu w Konstytucji na podstawie którego prezydent nie może zezwolić na dany marsz, o ile spełnia wymogi formalne. Małkowski to legalista, a nie ideolog

Umiejętność czytania ze zrozumieniem (VI kl. szkoły podstawowej) w Bolesławcu leży i kwiczy. Napisałem przecież "Do kandydata Małkowskiego nic nie mam. Każdy ma prawo do poglądów" Przeraża mnie stanowisko kapłanów kościoła i ich poparcie dla tych idei.
~~Błękitnawy Fiołek niezalogowany
18 października 2018r. o 15:23
W programie wyborczym Romana znalazła się budowa KRĘGIELNI. Czy to chodzi o kręgielnię którą ma wybudować wraz z hotelem inwestor na placu Popiełuszki????Bardzo sprytne a już się przestraszyłem,że miasto ma kolejny wesoły pomysł nowego ojca chrzestnego.
~~Lilioworóżowy Mieczyk niezalogowany
18 października 2018r. o 15:36
~~Błękitnawy Fiołek napisał(a): W programie wyborczym Romana znalazła się budowa KRĘGIELNI. Czy to chodzi o kręgielnię którą ma wybudować wraz z hotelem inwestor na placu Popiełuszki????Bardzo sprytne a już się przestraszyłem,że miasto ma kolejny wesoły pomysł nowego ojca chrzestnego.
Na szczęście nie jest to kolejny pomysl na zadłużenie miasta.Zastanawiam się czy w takim razie powinien znaleźć się w programie wyborczym prezydenta Romana?
2161
#fobiak nieaktywny
18 października 2018r. o 16:10
somsiad napisał(a): Jeżeli zmiana polega na wyrzuceniu Strażników Miejskich na bruk i rozdanie po 2000 zł żeby kupić głosy ..... to ja za taką zmianę podziękuję.

ty umyj sobie uszy, przeciez wyrazie powiedzial, ze straznikow nie wyrzuci na bruk tylko zatrudni ich u siebie czyli na becikowe wezmie kredyt bo nic na tym nie zyska
~~Pawi Tojad niezalogowany
18 października 2018r. o 16:10
~~Jasnobrązowy Rozmaryn napisał(a):
~~Zgniła Metasekwoja napisał(a): Małkowski jest niezależnym kandydatem,to Roman by ocalić stołek zawarł koalicję z Po Stasika,Sld Partia Razem Chwojnickiego i Cołokidzim.
Front Jedności Narodu przeciwko Małkowskiemu .Wdać jak się boją po raz pierwszy od 16 lat!!! Oj będziecie rozliczeni co do złotówki.
Dziś jeden z kandydatów platformy samorządowej ( PO) do Rady POwiatu nr4 na liście Stasika(koalicjanta Romana) zagalopował się i zaczął mówić o układzie. wieszcząc II ture w wyborach prezydenckich. Te rewelacje można znaleźć na konkurencyjnym portalu. Ktoś w końcu z UKŁADU przyznał, ze UKŁAD władzy ISTNIEJE!!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza