~~Liliowoniebieska Karagana napisał(a): Na podstawie jakich przesłanek podjęto decyzje o budowie Centrum Wiedzy i wydano ponad 18 mln.zl.Domniemywam ,że któryś z panow chciał poprawić sobie tylko samopoczucie i być tzw . ojcem chrzestnym. Blok operacyjny za 2/3 tej ceny ojcowie miasta i powiatu dadzą nam łaskawie za 5 lat!!! Roman i Stasik to "Gospodarze w POwiecie"Dodałbym jeszcze 6 mln zł. wydatków miasta na deskorolki przy wiadukcie .
~~Niebieska Imperata napisał(a): Do kandydata Małkowskiego nic nie mam. Każdy ma prawo do poglądów. Zatrwożony jestem otwartym poparciem ze strony Proboszcza z ul. Orzeszkowej. Popieranie kandydatów impulsu, to popieranie związków partnerskich, parad równości itp. Czy to jest zgodne z nauczaniem kościoła katolickiego Księże Andrzeju?
~~Bladoróżowy Kocanki napisał(a):Strzał w 10.~~Żółtoczerwona Margerytka napisał(a):Między innymi takich pytań bał się Roman,dlatego nie przyszedł na wywiad. Panie Roman za miesiąc pytania zada panu już nie redaktor.~~Oliwkowy Rozchodnik napisał(a): Panie Małkowski plac Łokietka - Zgorzelecka to wstyd , to hańba dla wszystkich mieszkańców to przerażająca afera w samym centrum miasta to kpina z obywateli lista osób zamieszanych powinna być umieszczona przed wyboramiJak mamy rozumieć słowa aktualnego właściciela placu przy Lokietka z Spectrum Galerie Wrocław;,"sekretarz Zieliński zarzadał od nas 1mlnzł...…………." Nikt tego nie wyjaśnił ,sprostował czy oddał sprawę do sądu. To trzeba bezwzględnie wyjaśnić!!!!!!!!!!!!!!!
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a):~~Niebieska Imperata napisał(a): Do kandydata Małkowskiego nic nie mam. Każdy ma prawo do poglądów. Zatrwożony jestem otwartym poparciem ze strony Proboszcza z ul. Orzeszkowej. Popieranie kandydatów impulsu, to popieranie związków partnerskich, parad równości itp. Czy to jest zgodne z nauczaniem kościoła katolickiego Księże Andrzeju?
Roman wychodził do Czarnych Marszów, i ma poparcie SLD + Razem (aborcjonistów) i popiera go sam dziekan, i oni wszyscy jak ministranci razem z SLD na ołtarzu na pl. Piłsudskiego stali.
Nie ma przepisu w Konstytucji na podstawie którego prezydent nie może zezwolić na dany marsz, o ile spełnia wymogi formalne. Małkowski to legalista, a nie ideolog
Umiejętność czytania ze zrozumieniem (VI kl. szkoły podstawowej) w Bolesławcu leży i kwiczy. Napisałem przecież "Do kandydata Małkowskiego nic nie mam. Każdy ma prawo do poglądów" Przeraża mnie stanowisko kapłanów kościoła i ich poparcie dla tych idei.
~~Błękitnawy Fiołek napisał(a): W programie wyborczym Romana znalazła się budowa KRĘGIELNI. Czy to chodzi o kręgielnię którą ma wybudować wraz z hotelem inwestor na placu Popiełuszki????Bardzo sprytne a już się przestraszyłem,że miasto ma kolejny wesoły pomysł nowego ojca chrzestnego.Na szczęście nie jest to kolejny pomysl na zadłużenie miasta.Zastanawiam się czy w takim razie powinien znaleźć się w programie wyborczym prezydenta Romana?
somsiad napisał(a): Jeżeli zmiana polega na wyrzuceniu Strażników Miejskich na bruk i rozdanie po 2000 zł żeby kupić głosy ..... to ja za taką zmianę podziękuję.
~~Jasnobrązowy Rozmaryn napisał(a):Dziś jeden z kandydatów platformy samorządowej ( PO) do Rady POwiatu nr4 na liście Stasika(koalicjanta Romana) zagalopował się i zaczął mówić o układzie. wieszcząc II ture w wyborach prezydenckich. Te rewelacje można znaleźć na konkurencyjnym portalu. Ktoś w końcu z UKŁADU przyznał, ze UKŁAD władzy ISTNIEJE!!!!~~Zgniła Metasekwoja napisał(a): Małkowski jest niezależnym kandydatem,to Roman by ocalić stołek zawarł koalicję z Po Stasika,Sld Partia Razem Chwojnickiego i Cołokidzim.Front Jedności Narodu przeciwko Małkowskiemu .Wdać jak się boją po raz pierwszy od 16 lat!!! Oj będziecie rozliczeni co do złotówki.