Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowa inwestycja w Bolesławcu
~Zielonkawożółta Godecja niezalogowany
19 października 2018r. o 12:33
To są heretycy !
Zróbcie coś.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtawozielony Pomidor niezalogowany
19 października 2018r. o 12:38
~Celestynowa Pęcherznica napisał(a): Ponoć dzisiaj odbyło się uroczyste otwarcie nowej muszli klozetowej w ratuszu. Po przecięciu wstęgi honorowej defekacji dokonali prezydent, wiceprezydenci, przewodniczący rady miasta oraz zaproszeni goscie - starosta, wójt oraz niestety spóźniony z powodu innych otwarć starosta. Bez spuszczania wody. Szczegółowa relacja wraz z obszernym materiałem zdjeciowym i wideo już wkrótce na konkurencyjnym portalu.

drink Małkowskiego odbiera ludziom rozum i smak ..moze i nawet człowieczeństwo.
takim ludziom nie dam głosu .Ochyda !!!
29
Bernard
19 października 2018r. o 12:40
~Zielonkawożółta Godecja napisał(a): To są heretycy !
Zróbcie coś.

W następnym odcinku palimy na stosie tego z brodą.

bobrzanie.pl
~~Żółtawozielony Pomidor niezalogowany
19 października 2018r. o 12:42
Bernard napisał(a):
~Zielonkawożółta Godecja napisał(a): To są heretycy !
Zróbcie coś.

W następnym odcinku palimy na stosie tego z brodą.

oj nie wiem czy za wywiad i słowa o miłosciwie nam Panujacyn PAD..kara cię nie spotka i portalu ;)
2
#Agnieszka nieaktywny
19 października 2018r. o 12:44
Emem: "Budowa skoczni jest już na na tym samym etapie co budowa bloku operacyjnego ;)"
Emem - popatrz jak się pięknie złożyło. Gdy się człowiek połamie podczas lotu ze skoczni, to i go szybko poskładają na nowym bloku ;-)
~~Krasny Rozpław niezalogowany
19 października 2018r. o 12:48
Agnieszka napisał(a): Emem: "Budowa skoczni jest już na na tym samym etapie co budowa bloku operacyjnego ;)"
Emem - popatrz jak się pięknie złożyło. Gdy się człowiek połamie podczas lotu ze skoczni, to i go szybko poskładają na nowym bloku ;-)

na starym zrobią wirtualna operacje ;)
kracze ,kracze i jak ciasteczko z wrozbą bedzie..ja bym nie wodził się z losem
~Seledynowa Kobea niezalogowany
19 października 2018r. o 12:48
Dzięki tak głupim i sięgającym dna filmikom Pan Roman zyskał kilkanaście głosów(ja i moja rodzina)
Brawo Nowaki
2
#Agnieszka nieaktywny
19 października 2018r. o 12:52
Ps. Nie lubię nabijania się z wiary. Jakiejkolwiek. Ten film sięga jednak po coś więcej - wspierają się autorytetami, by dodać sobie blasku, uważają, że ludzie są tak niemyślący, że połkną każdy haczyk. Do polityki pchają się ludzie coraz bardziej wątpliwego autoramentu. Średnia wieku zaczyna osiągać pułap 25+. Byle bliżej do koryta. A "dobra społecznego" jest w tym wyścigu jak na lekarstwo. Wszystkie chwyty dozwolone, byle nie wypaść z paśnika.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza