~~Marengo Cykoria napisał(a):~~Bladozielony Ambrowiec napisał(a):~~Chabrowy Rojnik napisał(a):~~Ciemnozielona Imperata napisał(a): Relich jesteś żałosny z tym swoim ,,Placem Czerwonym,''nastawiałeś tam ławeczek dla meneli którzy dzisiaj o godz 18 pod Ratuszem jawnie walili z gwinta nalewki.gdzie jest Straż Miejska .?
Pierd...ol się trolu
Zabolało ?
Moja nalewka to se piję. Żal cię ściska, ze cię nie poczęstowałęm?
~~Bladozielony Ambrowiec napisał(a):~~Marengo Cykoria napisał(a):~~Bladozielony Ambrowiec napisał(a):~~Chabrowy Rojnik napisał(a):~~Ciemnozielona Imperata napisał(a): Relich jesteś żałosny z tym swoim ,,Placem Czerwonym,''nastawiałeś tam ławeczek dla meneli którzy dzisiaj o godz 18 pod Ratuszem jawnie walili z gwinta nalewki.gdzie jest Straż Miejska .?
Pierd...ol się trolu
Zabolało ?
Ja tego nie piję ale mogłeś zaprosić burmistrza .
~~Błękitnoszara Kanna napisał(a):~~Bladozielony Ambrowiec napisał(a):~~Marengo Cykoria napisał(a):~~Bladozielony Ambrowiec napisał(a):~~Chabrowy Rojnik napisał(a):~~Ciemnozielona Imperata napisał(a): Relich jesteś żałosny z tym swoim ,,Placem Czerwonym,''nastawiałeś tam ławeczek dla meneli którzy dzisiaj o godz 18 pod Ratuszem jawnie walili z gwinta nalewki.gdzie jest Straż Miejska .?
Pierd...ol się trolu
Zabolało ?
Ja tego nie piję ale mogłeś zaprosić burmistrza .
Jak to nie pijesz? A od czego masz taki czerwony nochal i przekrwione oczy?