~~Liliowy Klon napisał(a): pocałujcie go wszyscy w d....
~~Seledynowy Motylek napisał(a):~~Liliowy Klon napisał(a): pocałujcie go wszyscy w d....
A ja daje pół roku i ci od Pani Świder sami miedzy sobą się pożrą. Nie ma nimi kto pokierować a oni uważają, że rozumy pojedli.
~~Żółtobiała Pęcherznica napisał(a):~~Seledynowy Motylek napisał(a):~~Liliowy Klon napisał(a): pocałujcie go wszyscy w d....
A ja daje pół roku i ci od Pani Świder sami miedzy sobą się pożrą. Nie ma nimi kto pokierować a oni uważają, że rozumy pojedli.
Dobrze ,że chociaż przez pół roku będą mieli faktyczną władzę ,sami może się nie pożrą ale Relich przekupi dwie osoby tak jak zrobił ostatnio z Kruszelnickim dał jego żonie pracę i miał go w kieszeni .
~~Liliowoniebieski Len napisał(a):~~Żółtobiała Pęcherznica napisał(a):~~Seledynowy Motylek napisał(a):~~Liliowy Klon napisał(a): pocałujcie go wszyscy w d....
Dobrze ,że chociaż przez pół roku będą mieli faktyczną władzę ,sami może się nie pożrą ale Relich przekupi dwie osoby tak jak zrobił ostatnio z Kruszelnickim dał jego żonie pracę i miał go w kieszeni .
I bardzo dobrze. Władza ma być skuteczna, a jak ktoś da sie przekupić, to jest goowno warty.
~~Bladożółta Czeremcha napisał(a): metoda głównie obejmująca to lanie i s..nie w rynku.