~~Błękitna Czeremcha napisał(a):~~Żółtobiała Pęcherznica napisał(a):ale on nie wygrał w tali kart zabrakło.~Zielonkawy Kopytnik napisał(a): To może burmistrz usłyszy gratuluję, ale to wymaga elementarnej kultury
Jak można gratulować szkodnikowi ?aty jak jesteś taki kulturalny to zastanów się trolu co piszesz .
~Poczerwieniała Choina napisał(a): Chore i obsesyjne mamy społeczeństwo w Nc.WITAJ W SPOŁECZEŃSTWIE,CZUJ SIE JAK U SIEBIE .
~Zielonkawy Kopytnik napisał(a): To może burmistrz usłyszy gratuluję, ale to wymaga elementarnej kultury Nie usłyszy! W tym roku w Nowogrodzcu obrodziły okopowe ,a zwłaszcza buraki nowa odmiana zeto ,beto- czy jakoś tak.
~~Złocistobrązowy Maczek napisał(a):~Zielonkawy Kopytnik napisał(a): To może burmistrz usłyszy gratuluję, ale to wymaga elementarnej kultury Nie usłyszy! W tym roku w Nowogrodzcu obrodziły okopowe ,a zwłaszcza buraki nowa odmiana zeto ,beto- czy jakoś tak. ale żarcik nie ma h.ja że to ciota pisała.
~~Błękitna Czeremcha napisał(a):~~Złocistobrązowy Maczek napisał(a):~Zielonkawy Kopytnik napisał(a): To może burmistrz usłyszy gratuluję, ale to wymaga elementarnej kultury Nie usłyszy! W tym roku w Nowogrodzcu obrodziły okopowe ,a zwłaszcza buraki nowa odmiana zeto ,beto- czy jakoś tak. ale żarcik nie ma h.ja że to ciota pisała.
~~Marengo Judaszowiec napisał(a): Wziął mnie na zastępce Burmistrza, wziął mnie na zastępce Burmistrza ......
Wstawaj.......... zesr....... łaś się. :)