~~Żółtobrunatny Rojnik napisał(a):~~Marengo Judaszowiec napisał(a): Wziął mnie na zastępce Burmistrza, wziął mnie na zastępce Burmistrza ......
Wstawaj.......... zesr....... łaś się. :)
już wróciłeś? Jak tam urlop, ładna pogoda?
~Zielonkawy Kopytnik napisał(a): To może burmistrz usłyszy gratuluję, ale to wymaga elementarnej kultury. Jak się ma taką sztukę przed sobą to trudno zachować kulturę!!!
~~Krwawosina Żurawina napisał(a):~Zielonkawy Kopytnik napisał(a): To może burmistrz usłyszy gratuluję, ale to wymaga elementarnej kultury. Jak się ma taką sztukę przed sobą to trudno zachować kulturę!!!
~~Zielony Jastrzębiec napisał(a): Słyszałem ,że dzisiaj ten nieudacznik ma wręczać gołębiarzom puchary w Nowogrodźcu których nie kupił,ja wolał bym mieć wręczony od babki klozetowej jak od niego.
~~Marengo Judaszowiec napisał(a):~~Zielony Jastrzębiec napisał(a): Słyszałem ,że dzisiaj ten nieudacznik ma wręczać gołębiarzom puchary w Nowogrodźcu których nie kupił,ja wolał bym mieć wręczony od babki klozetowej jak od niego.
Skąd mamy wiedzieć, co twój stary będzie dzisiaj robił ?
~~Zielony Jastrzębiec napisał(a):Gołob nasr..ł mu na nosa.~~Marengo Judaszowiec napisał(a):~~Zielony Jastrzębiec napisał(a): Słyszałem ,że dzisiaj ten nieudacznik ma wręczać gołębiarzom puchary w Nowogrodźcu których nie kupił,ja wolał bym mieć wręczony od babki klozetowej jak od niego.
Skąd mamy wiedzieć, co twój stary będzie dzisiaj robił ?
Na pewno mój stary by się tak nie poniżył,żeby udawać darczyńcę.