~~Ciemnobrązowy Rannik napisał(a): Mam takie pytanie czy jest możliwe Referendum w sprawie odwołania ETATOWEGO CZŁONKA ZARZĄDU przez wyborców .?
~~Lazurowy Koleus napisał(a):~~Ciemnobrązowy Rannik napisał(a): Mam takie pytanie czy jest możliwe Referendum w sprawie odwołania ETATOWEGO CZŁONKA ZARZĄDU przez wyborców .?
Też dokładnie o to pytałem się wczoraj na konkurencyjnym portalu, ale odpowiedzi nie dostałem ;/
~~Jasnobrunatny Pierwiosnek napisał(a): Prawda to że za Jaruzelskiego karał kadrę ,którzy nie uczestniczyli w niedzielnej mszy świętej .?
Prawda to że za komuny organizował w pułku jasełka i szopkę wielkanocną ?
To prawy i sprawiedliwy członek ,żarliwy katolik .Mógłby odpoczywać na emeryturze ale jego wrażliwy charakter zmusza go do działania .
Wart każdych pieniędzy .
~~Jasnobrunatny Pierwiosnek napisał(a): Prawda to że za Jaruzelskiego karał kadrę ,którzy nie uczestniczyli w niedzielnej mszy świętej .?
To prawy i sprawiedliwy członek ,żarliwy katolik .Mógłby odpoczywać na emeryturze ale jego wrażliwy charakter zmusza go do działania .
Wart każdych pieniędzy .
~~Rudobrązowy Jabłoń napisał(a):~~Jasnobrunatny Pierwiosnek napisał(a): Prawda to że za Jaruzelskiego karał kadrę ,którzy nie uczestniczyli w niedzielnej mszy świętej .?
Wart każdych pieniędzy .
W tej,,szopce wielkanocnej ''występowały takie barany jak ty .