Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Obniżka nie motywuje do lepszej pracy!
~~Morelowy Winnik niezalogowany
10 grudnia 2018r. o 22:03
A ja słyszałem, że wydobywano tam surowce do budowy w minecraft .... coś musi być na rzeczy.... Zgłoście to gdzieś......
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Burozielona Dabecja niezalogowany
10 grudnia 2018r. o 22:09
~~Morelowy Winnik napisał(a): A ja słyszałem, że wydobywano tam surowce do budowy w minecraft .... coś musi być na rzeczy.... Zgłoście to gdzieś......

Co żeście wydobywali to nieważne ,ważne jest to ,że kilkadziesiąt tysięcy ton kruszywa wyparowało .Urząd Górniczy nie robił tam pomiarów dla zabawy .
~~Morelowy Winnik niezalogowany
10 grudnia 2018r. o 22:24
~~Burozielona Dabecja napisał(a):
~~Morelowy Winnik napisał(a): A ja słyszałem, że wydobywano tam surowce do budowy w minecraft .... coś musi być na rzeczy.... Zgłoście to gdzieś......

Co żeście wydobywali to nieważne ,ważne jest to ,że kilkadziesiąt tysięcy ton kruszywa wyparowało .Urząd Górniczy nie robił tam pomiarów dla zabawy .

To macie tam boisko kilka metrów pod ziemią? Jak wybrano tam "kilkadziesiąt tysięcy " ton kruszywa. :D
Ja bym sprawdził, albo lepiej doniósł na burmistrza, bo może to on taczką to wywiózł... sprawdźcie to koniecznie :D Wróżę kolejny sukces :D
~~Burozielona Dabecja niezalogowany
10 grudnia 2018r. o 22:47
~~Morelowy Winnik napisał(a):
~~Burozielona Dabecja napisał(a):

To macie tam boisko kilka metrów pod ziemią? Jak wybrano tam "kilkadziesiąt tysięcy " ton kruszywa. :D
Ja bym sprawdził, albo lepiej doniósł na burmistrza, bo może to on taczką to wywiózł... sprawdźcie to koniecznie :D Wróżę kolejny sukces :D

Nie mylisz się powstała tam dwu metrowa skarpa.Widzisz a ja nie wiedziałam co on w tej taczce woził na trasie Milików-Gierałtów.
~Złotordzawy Słonecznik niezalogowany
11 grudnia 2018r. o 7:09
Bo Polak ma robić za miskę ryżu, macie słuchać premiera
~~Różowofioletowa Fortegilla niezalogowany
11 grudnia 2018r. o 9:59
Dajcie już sobie spokój z tym Relichem on jest nie do ruszenia ma względy Przybylskiego który wszystko mu załatwi z koalicjantami z PIS.Niewygodny był Russ to się PIS go pozbył.
~~Złotożółty Narcyz niezalogowany
11 grudnia 2018r. o 12:07
~~Różowofioletowa Fortegilla napisał(a): Dajcie już sobie spokój z tym Relichem on jest nie do ruszenia ma względy Przybylskiego który wszystko mu załatwi z koalicjantami z PIS.Niewygodny był Russ to się PIS go pozbył.

A pprzed wyborami poparcie PiS miała przecież J.Ś. Jak widać, łaska partii na pstrym koniu jeździ...;-)
~~Różowofioletowa Fortegilla niezalogowany
11 grudnia 2018r. o 16:28
~~Złotożółty Narcyz napisał(a):
~~Różowofioletowa Fortegilla napisał(a): Dajcie już sobie spokój z tym Relichem on jest nie do ruszenia ma względy Przybylskiego który wszystko mu załatwi z koalicjantami z PIS.Niewygodny był Russ to się PIS go pozbył.

A pprzed wyborami poparcie PiS miała przecież J.Ś. Jak widać, łaska partii na pstrym koniu jeździ...;-)

To jest cały PIS jeszcze po wyborach Russ był w PISie prawie Starostą a dzisiaj jest w opozycji bo Lipiński z Przybylskim się dogadał.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Metrohouse zaprasza