~~Morelowy Winnik napisał(a): A ja słyszałem, że wydobywano tam surowce do budowy w minecraft .... coś musi być na rzeczy.... Zgłoście to gdzieś......
~~Burozielona Dabecja napisał(a):~~Morelowy Winnik napisał(a): A ja słyszałem, że wydobywano tam surowce do budowy w minecraft .... coś musi być na rzeczy.... Zgłoście to gdzieś......
Co żeście wydobywali to nieważne ,ważne jest to ,że kilkadziesiąt tysięcy ton kruszywa wyparowało .Urząd Górniczy nie robił tam pomiarów dla zabawy .
~~Morelowy Winnik napisał(a):~~Burozielona Dabecja napisał(a):~~Morelowy Winnik napisał(a): A ja słyszałem, że wydobywano tam surowce do budowy w minecraft .... coś musi być na rzeczy.... Zgłoście to gdzieś......
Co żeście wydobywali to nieważne ,ważne jest to ,że kilkadziesiąt tysięcy ton kruszywa wyparowało .Urząd Górniczy nie robił tam pomiarów dla zabawy .
To macie tam boisko kilka metrów pod ziemią? Jak wybrano tam "kilkadziesiąt tysięcy " ton kruszywa. :D
Ja bym sprawdził, albo lepiej doniósł na burmistrza, bo może to on taczką to wywiózł... sprawdźcie to koniecznie :D Wróżę kolejny sukces :D
~~Różowofioletowa Fortegilla napisał(a): Dajcie już sobie spokój z tym Relichem on jest nie do ruszenia ma względy Przybylskiego który wszystko mu załatwi z koalicjantami z PIS.Niewygodny był Russ to się PIS go pozbył.
~~Złotożółty Narcyz napisał(a):~~Różowofioletowa Fortegilla napisał(a): Dajcie już sobie spokój z tym Relichem on jest nie do ruszenia ma względy Przybylskiego który wszystko mu załatwi z koalicjantami z PIS.Niewygodny był Russ to się PIS go pozbył.
A pprzed wyborami poparcie PiS miała przecież J.Ś. Jak widać, łaska partii na pstrym koniu jeździ...;-)