~~Burozielona Dabecja napisał(a):~~Morelowy Winnik napisał(a): A ja słyszałem, że wydobywano tam surowce do budowy w minecraft .... coś musi być na rzeczy.... Zgłoście to gdzieś......
Co żeście wydobywali to nieważne ,ważne jest to ,że kilkadziesiąt tysięcy ton kruszywa wyparowało .Urząd Górniczy nie robił tam pomiarów dla zabawy .
~~Różowofioletowa Fortegilla napisał(a):~~Burozielona Dabecja napisał(a):~~Morelowy Winnik napisał(a): A ja słyszałem, że wydobywano tam surowce do budowy w minecraft .... coś musi być na rzeczy.... Zgłoście to gdzieś......
Co żeście wydobywali to nieważne ,ważne jest to ,że kilkadziesiąt tysięcy ton kruszywa wyparowało .Urząd Górniczy nie robił tam pomiarów dla zabawy .
Metr3 żwiru lub piasku to1,6 tony,łatwo wyliczyć ile ton zniknęło.
~~Czerwonopomarańczowy Milin napisał(a):~~Różowofioletowa Fortegilla napisał(a):~~Burozielona Dabecja napisał(a):~~Morelowy Winnik napisał(a): A ja słyszałem, że wydobywano tam surowce do budowy w minecraft .... coś musi być na rzeczy.... Zgłoście to gdzieś......
Metr3 żwiru lub piasku to1,6 tony,łatwo wyliczyć ile ton zniknęło.
Z wyliczeń "opozycji" to chyba cały milików wywieźli :D Swoją drogą donosić na kogoś, za to, że mi coś dał, zbudował to chyba coś nie halo?
~~Burozielona Dabecja napisał(a):~~Morelowy Winnik napisał(a): A ja słyszałem, że wydobywano tam surowce do budowy w minecraft .... coś musi być na rzeczy.... Zgłoście to gdzieś......
~~Czerwonopomarańczowy Milin napisał(a):~~Burozielona Dabecja napisał(a):~~Morelowy Winnik napisał(a): A ja słyszałem, że wydobywano tam surowce do budowy w minecraft .... coś musi być na rzeczy.... Zgłoście to gdzieś......
Wy tam najpierw nauczcie się liczyć, bo jak takie donosy piszecie to nic dziwnego że wszyscy się z tego śmieją.... Kilkadziesiąt tys ton? Jedna wywrotka to powiedzmy 20 ton, tysiąc wywrotek to ok 20 tys ton. 2,5 tys wywrotek to 50 tys ton..... Jednym słowem, ale wy pier..... e :D
~~Różowofioletowa Fortegilla napisał(a):~~Czerwonopomarańczowy Milin napisał(a):~~Burozielona Dabecja napisał(a):~~Morelowy Winnik napisał(a): A ja słyszałem, że wydobywano tam surowce do budowy w minecraft .... coś musi być na rzeczy.... Zgłoście to gdzieś......
Wy tam najpierw nauczcie się liczyć, bo jak takie donosy piszecie to nic dziwnego że wszyscy się z tego śmieją.... Kilkadziesiąt tys ton? Jedna wywrotka to powiedzmy 20 ton, tysiąc wywrotek to ok 20 tys ton. 2,5 tys wywrotek to 50 tys ton..... Jednym słowem, ale wy pier..... e :D
Czyli umieją liczyć jeśli wywieziono 2 500 wywrotek to jest jak piszesz 50 tys ton co daje kilkadziesiąt tys ton .