prezydent Gdańska nie żyje bo ''jojo'' i jego koleś ''zero'' nie reagowali kiedy ich kolesie z ''młodzieży wszech...'' tfu...do du.py z taką ''młodzieżą'' -drukowali akty zgonu ...
doczekali się ...
teraz piszę że poprzez zaniechania ''bruzdzińskiego'' i jego kolesi możemy się spodziewać ''brunatnych koszul''na polskich ulicach ...
przypomnę wam pisowskie oszołomy że ta wasza popieprzona ''MW'' nie tak dawno pisała o prezydencie Gdańska ''zdrajca'' i ''niemiecka opcja''
nadal milczcie o tej ''młodzieży'' i innych onr-ach a doczekacie polskich ''kryształowych nocy ........................................................................................................................falco 8 godz. 21 min. temu
falco
facet....ten temat jak żaden inny jest odpowiednim by w nim właśnie pokazać jak łatwo od ataków werbalnych przejść do ataków bezpośrednich ...
tacy jak ty ,bazyle ,skorny kiedy im się pozwoli ,kiedy nie będzie się im przeciwstawiać z czasem pójdą dalej ...
czytałem jak bardzo ci przeszkadza ta moja ''mowa nienawiści''
marzy ci sie wyrzucenie mnie z forum bo piszę jasno jak cię widzę ...
dlaczego nie skomentujesz słów krychy pawłowicz zamieszczonych na TT?
dlaczego nie odniesiesz się do słów Szumlewicza?
zawsze i wszędzie będę obnażał waszą hipokryzję ...twoja i innych bazylów ...
to przez zaniechanie organów rządowych został zamordowany prezydent Adamowicz ...
jade do pracy a ty monituj dalej o bana dla Falco i moderowanie moich postów ...
dlaczego kmiocie nie odniesiesz się do ''aktów zgonu'' jaki ''młodzież '' rozpowszechniła w sieci?
to jest dla ciebie mowa ''miłości''?...dlaczego zbynio ''zero'' nic z tym nie zrobił ?
szkoda czasu na ciebie........................................................................................................................~~Zielonobrunatna Bazylia 4 godz. 3 min. temu
~~Zielonobrunatna Bazylia
Bandyta z podstawowym wykształceniem po kilku wyrokach, a do tego chory na schizofrenię paranoidalną wyszedł niecały miesiąc temu z więzienia. Gość absolutnie amoralny - napadał na banki a potem przechwalał się tym i jeździł na Kajmany za tę kasę Nie należał do żadnej organizacji politycznej, nie miał czasu zapoznać się z jakimkolwiek szczuciem, propagandą polityczną.
Zorganizowano imprezę masową (nie zgłoszoną !) kompletnie pozbawioną ochrony.
Bandyta wszedł na scenę, podziurawił prezydenta na oczach wszystkich i nie niepokojony przez nikogo gaworzył sobie przez mikrofon organizatorów.
Szef głównoodpowiedzialny imprezy przerwał na 2 minutki błaznowanie i marketing, opluł przeciwników politycznych, oskarżył teatrzyk kukiełkowy o sprawstwo i szybko powrócił do tańców, dowcipów i marketingu! Ani stosownej powagi, ani słowa o blamażu organizacji i ochrony! Żadnego uderzenia się we własne piersi! A dodać trzeba, że szalony morderca akurat niczego do WOŚP nie miał i nawet o nim nie wspomniał w swoim szoł po zamachu!
Rozmaite ścierwojady w ramach szacunku do walczącego o życie natychmiast zaczęły piec własną polityczną pieczeń obwiniając za wszystko przeciwników politycznych.
To że zmarł zintensyfikowało jeszcze działanie hien i szakali!
Nieboszczyk jeszcze ciepły, a trwa handel zwłokami - kto ile wyszarpie dla siebie!
Zanim wszystkie oszołomy świata poinformują mnie, jaki to ze mnie bezmózg, proponuję aby najpierw wskazały co w powyższym nie jest prawdą i dlaczego nie jest ................ ...........................................................................................................................................Zastanówcie się jak powinna wyglądać debata w tym smutnym temacie , wybujała wyobraźnia , słowotok czy rzeczowa , oparta na faktach . Szacunek Bazylia .
m21
czy jest coś w moim poście co cię razi?...co konkretnie ?...czy gdzieś kłamię?
i jeszcze raz ...gdzie byliście jak ci nazywający się ''młodzieżą zasypywali sieć ''aktami zgonu''
jakoś nigdzie nie czytałem tych waszych słów oburzenia...
gdzie wtedy byliście ?
zaraz po śmierci Adamowicza krycha''sałata'' jak zwykle popisała się wpisami w swoim ''stylu''
teraz ją ''usprawiedliwiacie'' bo usunęła?
napisz mi m21 dlaczego?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.