Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Prezydent Gdańska nie żyje
~~Alabastrowa Nasturcja niezalogowany
15 stycznia 2019r. o 15:50
100/100
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
15 stycznia 2019r. o 16:13
falco 17 godz. 3 min. temu

falco

prezydent Gdańska nie żyje bo ''jojo'' i jego koleś ''zero'' nie reagowali kiedy ich kolesie z ''młodzieży wszech...'' tfu...do du.py z taką ''młodzieżą'' -drukowali akty zgonu ...
doczekali się ...

teraz piszę że poprzez zaniechania ''bruzdzińskiego'' i jego kolesi możemy się spodziewać ''brunatnych koszul''na polskich ulicach ...

przypomnę wam pisowskie oszołomy że ta wasza popieprzona ''MW'' nie tak dawno pisała o prezydencie Gdańska ''zdrajca'' i ''niemiecka opcja''

nadal milczcie o tej ''młodzieży'' i innych onr-ach a doczekacie polskich ''kryształowych nocy ........................................................................................................................falco 8 godz. 21 min. temu

falco

facet....ten temat jak żaden inny jest odpowiednim by w nim właśnie pokazać jak łatwo od ataków werbalnych przejść do ataków bezpośrednich ...
tacy jak ty ,bazyle ,skorny kiedy im się pozwoli ,kiedy nie będzie się im przeciwstawiać z czasem pójdą dalej ...
czytałem jak bardzo ci przeszkadza ta moja ''mowa nienawiści''
marzy ci sie wyrzucenie mnie z forum bo piszę jasno jak cię widzę ...
dlaczego nie skomentujesz słów krychy pawłowicz zamieszczonych na TT?
dlaczego nie odniesiesz się do słów Szumlewicza?

zawsze i wszędzie będę obnażał waszą hipokryzję ...twoja i innych bazylów ...
to przez zaniechanie organów rządowych został zamordowany prezydent Adamowicz ...

jade do pracy a ty monituj dalej o bana dla Falco i moderowanie moich postów ...
dlaczego kmiocie nie odniesiesz się do ''aktów zgonu'' jaki ''młodzież '' rozpowszechniła w sieci?
to jest dla ciebie mowa ''miłości''?...dlaczego zbynio ''zero'' nic z tym nie zrobił ?

szkoda czasu na ciebie........................................................................................................................~~Zielonobrunatna Bazylia 4 godz. 3 min. temu

~~Zielonobrunatna Bazylia

Smutna historia z wielu powodów....
Bandyta z podstawowym wykształceniem po kilku wyrokach, a do tego chory na schizofrenię paranoidalną wyszedł niecały miesiąc temu z więzienia. Gość absolutnie amoralny - napadał na banki a potem przechwalał się tym i jeździł na Kajmany za tę kasę Nie należał do żadnej organizacji politycznej, nie miał czasu zapoznać się z jakimkolwiek szczuciem, propagandą polityczną.

Zorganizowano imprezę masową (nie zgłoszoną !) kompletnie pozbawioną ochrony.
Bandyta wszedł na scenę, podziurawił prezydenta na oczach wszystkich i nie niepokojony przez nikogo gaworzył sobie przez mikrofon organizatorów.
Szef głównoodpowiedzialny imprezy przerwał na 2 minutki błaznowanie i marketing, opluł przeciwników politycznych, oskarżył teatrzyk kukiełkowy o sprawstwo i szybko powrócił do tańców, dowcipów i marketingu! Ani stosownej powagi, ani słowa o blamażu organizacji i ochrony! Żadnego uderzenia się we własne piersi! A dodać trzeba, że szalony morderca akurat niczego do WOŚP nie miał i nawet o nim nie wspomniał w swoim szoł po zamachu!

Rozmaite ścierwojady w ramach szacunku do walczącego o życie natychmiast zaczęły piec własną polityczną pieczeń obwiniając za wszystko przeciwników politycznych.
To że zmarł zintensyfikowało jeszcze działanie hien i szakali!
Nieboszczyk jeszcze ciepły, a trwa handel zwłokami - kto ile wyszarpie dla siebie!

Zanim wszystkie oszołomy świata poinformują mnie, jaki to ze mnie bezmózg, proponuję aby najpierw wskazały co w powyższym nie jest prawdą i dlaczego nie jest ................ ...........................................................................................................................................Zastanówcie się jak powinna wyglądać debata w tym smutnym temacie , wybujała wyobraźnia , słowotok czy rzeczowa , oparta na faktach . Szacunek Bazylia .
~~Słomkowy Lubczyk niezalogowany
15 stycznia 2019r. o 16:17
https://wiadomosci.wp.pl/apel-do-prezesa-pis-ws-odwolania-szefa-tvp-petycja-lidera-ludowcow-6338808575284865a

"tragiczna pisowska zmiana"
2900
#falco nieaktywny
15 stycznia 2019r. o 17:29
m21
czy jest coś w moim poście co cię razi?...co konkretnie ?...czy gdzieś kłamię?

i jeszcze raz ...gdzie byliście jak ci nazywający się ''młodzieżą zasypywali sieć ''aktami zgonu''
jakoś nigdzie nie czytałem tych waszych słów oburzenia...
gdzie wtedy byliście ?
zaraz po śmierci Adamowicza krycha''sałata'' jak zwykle popisała się wpisami w swoim ''stylu''
teraz ją ''usprawiedliwiacie'' bo usunęła?
napisz mi m21 dlaczego?

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
15 stycznia 2019r. o 17:39
falco napisał(a):
skorn napisał(a): Rosiaka

wiedziałem że korniszonek przywoła ten przykład...jestes facet tak przewidywalny że stajesz się nudny...

odpowiem ci tak co mam nadzieję skomentujesz ...

nie popieram ale rozumiem

"PiS do wora, wór do jeziora"

Akt zgonu po twojemu. Dzień w dzień.

<i>
2900
#falco nieaktywny
15 stycznia 2019r. o 17:48

''pis'' to nie człowiek

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
15 stycznia 2019r. o 17:51
Partia to ludzie. Nie ma partii liczącej 0 członków.

<i>
211
skorn
15 stycznia 2019r. o 18:03
Mówiąc o "dorzynaniu watahy" Sikorski miał na myśli wilki żyjące w lesie, tak?

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza