~~Żółtoszara Słonecznica napisał(a): Do puki nie przeciągnie radnych z opozycji na swoją stronę, aby dalej rządzić radnymi to gmina nie ruszy z miejsca.
Ma ktoś wiedzę o żyrandolu w "Czerwonym Kościele" ? podobno spadł żyrandol wart 50 000 zł. Jeżeli to prawda to należy uruchomić Pow. Insp. Budowlanego. Co by było jak by to siętało wtrakcie jakiejś imprezy ?
~~Zielonoszary Cyprysik napisał(a):mam pytanie czemu cie tak duma rozpiera prostaku.~~Żółtoszara Słonecznica napisał(a): Do puki nie przeciągnie radnych z opozycji na swoją stronę, aby dalej rządzić radnymi to gmina nie ruszy z miejsca.
Ma ktoś wiedzę o żyrandolu w "Czerwonym Kościele" ? podobno spadł żyrandol wart 50 000 zł. Jeżeli to prawda to należy uruchomić Pow. Insp. Budowlanego. Co by było jak by to siętało wtrakcie jakiejś imprezy ?
Ja słyszałem, że on był za milion, z diamentów wywiezionych "przez 1000 wywrotek" z Milikowa.
No właśnie co z "aferą" żwirową w Milikowie, UG miał przecież tak ukarać Burmistrza ...
~~Kasztanowoczerwony Grab napisał(a):~~Zielonoszary Cyprysik napisał(a):mam pytanie czemu cie tak duma rozpiera prostaku.~~Żółtoszara Słonecznica napisał(a): Do puki nie przeciągnie radnych z opozycji na swoją stronę, aby dalej rządzić radnymi to gmina nie ruszy z miejsca.
Ja słyszałem, że on był za milion, z diamentów wywiezionych "przez 1000 wywrotek" z Milikowa.
No właśnie co z "aferą" żwirową w Milikowie, UG miał przecież tak ukarać Burmistrza ...
~~Zielonoszary Cyprysik napisał(a):~~Kasztanowoczerwony Grab napisał(a):~~Zielonoszary Cyprysik napisał(a):mam pytanie czemu cie tak duma rozpiera prostaku.~~Żółtoszara Słonecznica napisał(a): Do puki nie przeciągnie radnych z opozycji na swoją stronę, aby dalej rządzić radnymi to gmina nie ruszy z miejsca.
Bo czytam wywody takiego "zera"
~~Kasztanowordzawy Klon napisał(a): Z nowym przewodniczącym nie ma "letko" :):)