~~Migdałowy Świerk napisał(a): Zdjęcie Relich wrzucił na faceboka z przed 20 lat obecnie bardziej wiarygodne zdjęcie to to jak siedział na ,,ławie oskarżonych ''w Sądzie .teraz jest 50 kilo cięższy i bardziej kwadratowy ,biedaczek próbuje się odmłodzić .I co wygrałeś z sprawę z Burmistrzem?pochwał się.
~~Błękitnozielona Goryczka napisał(a): Z tym ssaniem to kojarzy mi się głośna plotka jak jedna pani ssała jednemu panu z Gierałtowa .
~~Ciemnoszara Lewizja napisał(a):~~Błękitnozielona Goryczka napisał(a): Z tym ssaniem to kojarzy mi się głośna plotka jak jedna pani ssała jednemu panu z Gierałtowa .
Jak wypluwała to nielegalna aborcja .
~~Czarna Brzoza napisał(a):~~Ciemnoszara Lewizja napisał(a):~~Błękitnozielona Goryczka napisał(a): Z tym ssaniem to kojarzy mi się głośna plotka jak jedna pani ssała jednemu panu z Gierałtowa .
To która tak mu ssała ?
~~Błękitnozielona Goryczka napisał(a):~~Czarna Brzoza napisał(a):~~Ciemnoszara Lewizja napisał(a):~~Błękitnozielona Goryczka napisał(a): Z tym ssaniem to kojarzy mi się głośna plotka jak jedna pani ssała jednemu panu z Gierałtowa .
To która tak mu ssała ?
To spytaj tego szczęśliwca z Gierałtowa.
~~Czarna Brzoza napisał(a):~~Ciemnoszara Lewizja napisał(a):~~Błękitnozielona Goryczka napisał(a): Z tym ssaniem to kojarzy mi się głośna plotka jak jedna pani ssała jednemu panu z Gierałtowa .
To która tak mu ssała ?