~~Miedzianoczerwony Czyściec napisał(a): Dane o nieprawidłowościach są dostępne w internecie . Reagowanie na łamanie prawa to nie płacz., wybory zaś to nie gra lecz przekonywanie społeczeństwa kto będzie im SŁUŻYŁ LEPIEJ . Zwycięzca nie bierze wszystkiego bo nic do niego nie należy poza służba społeczeństwu. Nikt mnie nie przekona- nawet sądy czy prokuratury, że łamanie prawa wyborczego jest OK. Ja mogę tylko współczuć burmistrzowi, że są wątpliwości co do jego wygranej. Trzeba klasy aby w takiej sytuacji umieć się zachować ...
~~Miedzianoczerwony Czyściec napisał(a): Dane o nieprawidłowościach są dostępne w internecie . Reagowanie na łamanie prawa to nie płacz., wybory zaś to nie gra lecz przekonywanie społeczeństwa kto będzie im SŁUŻYŁ LEPIEJ . Zwycięzca nie bierze wszystkiego bo nic do niego nie należy poza służba społeczeństwu. Nikt mnie nie przekona- nawet sądy czy prokuratury, że łamanie prawa wyborczego jest OK. Ja mogę tylko współczuć burmistrzowi, że są wątpliwości co do jego wygranej. Trzeba klasy aby w takiej sytuacji umieć się zachować ...
~~Tabaczkowa Fasola napisał(a):Dzięki Bogu oszołomy przegrały .Gdyby wygrali, to byłby jeszcze większy cyrk niż z rządzacą przez 8 lat PO-PSL .To ta sama mentalnośc i Pazerność na władzę i nie tylko. Postkomuna .~~Miedzianoczerwony Czyściec napisał(a): Dane o nieprawidłowościach są dostępne w internecie . Reagowanie na łamanie prawa to nie płacz., wybory zaś to nie gra lecz przekonywanie społeczeństwa kto będzie im SŁUŻYŁ LEPIEJ . Zwycięzca nie bierze wszystkiego bo nic do niego nie należy poza służba społeczeństwu. Nikt mnie nie przekona- nawet sądy czy prokuratury, że łamanie prawa wyborczego jest OK. Ja mogę tylko współczuć burmistrzowi, że są wątpliwości co do jego wygranej. Trzeba klasy aby w takiej sytuacji umieć się zachować ...
Kłamstwa i szkalowanie innych to domena RR,
~~Tabaczkowa Fasola napisał(a): Panie Leszku bydło rogate zawsze będzie bydłem .[/c Panie Leszku czy prowadzasz już Pan te kury szczać ?
~~Złocistożółty Platan napisał(a):~~Tabaczkowa Fasola napisał(a): Panie Leszku bydło rogate zawsze będzie bydłem .[/c Panie Leszku czy prowadzasz już Pan te kury szczać ?
Kury szczać prowadzać powinien wasz burmistrz .
~~Purpurowy Agrest napisał(a): Ja głosowałam na RR i cieszę się ze wygrał.Nie macie nic konkretnego do zarzucenia RR a tylko czepiacie się jakiś tanich bzdur. Nie do końca zgadam się z politycznymi poglądami RR ale to co robi dla gminy jest dobre dlatego go popieram.