~~Zgniły Rozwar niezalogowany 26 marca 2019r. o 14:13
Mnie zastanawia tak drakońska podwyżka ceny tej ziemi. Skoro relikt komunizmu przez wiele lat się spłacał to dlaczego ceny wzrosły.
Ktoś z ratusza powinien odpowiedzieć na to pytanie.
~Żółtawordzawa Budleja niezalogowany 26 marca 2019r. o 14:50
Jakoś do tej pory nikomu nie przeszkadzało, że prezes ostatnie 10 lat płaciłem 22 zł i w tedy kasa w budżecie się zgadzała. Przed dzień wejścia ustawy przewłaszczeniowej kasa miasta stała się pusta i zafundowano mi wzrost o 2550%. Na ostatniej sesji rady miasta naczelnik Lijewski argumentował największe wzrosty i podwyżki tym, że mieszkam w atrakcyjnej dzielnicy. Czyli jestem szykanowany i dyskrywinowany tym, że mieszkam w atrakcyjnej dzielnicy. Dziękuję radnym Pisu i Impulsowi i niektórym radnym od Piotra Romana za zajęcie się problemem. Do zobaczenia w piątek. Zobaczymy kto jak głosuje.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.