fobiak napisał(a): co za dziwny czlowiek dzisiaj planuje tablice ogloszeniowe z drewna, ktore wytrzymuje max. 15 lat. jakosc drewna jak widac z fotki pozostawia wiele do zyczenia przegnile drewno. bardzo dobrze, ze wandale pokazuja tanie i kaszaniarskie wykonanie, moim zdaniem to jest przejaw korupcji ze strony miasta, albo sa tam zatrudnieni sami idioci.> Ja tam widzę zdrowe kantówki a już publikowano tu zdjęcia powyginanych znaków i tablic drogowych na rurkach metalowych - na głupotę nie ma siły po za siłą odsiadki z pracą
~~Modra Sanwitalia napisał(a):fobiak napisał(a): co za dziwny czlowiek dzisiaj planuje tablice ogloszeniowe z drewna, ktore wytrzymuje max. 15 lat. jakosc drewna jak widac z fotki pozostawia wiele do zyczenia przegnile drewno. bardzo dobrze, ze wandale pokazuja tanie i kaszaniarskie wykonanie, moim zdaniem to jest przejaw korupcji ze strony miasta, albo sa tam zatrudnieni sami idioci.> Ja tam widzę zdrowe kantówki a już publikowano tu zdjęcia powyginanych znaków i tablic drogowych na rurkach metalowych - na głupotę nie ma siły po za siłą odsiadki z pracą
fobiak napisał(a): straz miejska i policja do likwidacji, swojego czasu taki jeden forgiel by w godzine wandali wylapal
ramaj napisał(a):Pamiętam tego Pana,widziałem jego interwencję.Celowo piszę Pan dużą literą,choć jest już pewnie Świętej pamięci,należny Mu szacunek,to był prawdziwy,odważny stróż prawa.A jeśli żyje,to Mu należy życzyć zdrowia.fobiak napisał(a): straz miejska i policja do likwidacji, swojego czasu taki jeden forgiel by w godzine wandali wylapal
Franio mu było na imię i pisz go z dużej litery, bo pewnie do dziś twoje plecy pamiętają - rękę miał szybszą niż glowę. :) :) :)
ramaj napisał(a):Pamiętam tego Pana,widziałem jego interwencję.Celowo piszę Pan dużą literą,choć jest już pewnie Świętej pamięci,należny Mu szacunek,to był prawdziwy,odważny stróż prawa.A jeśli żyje,to Mu należy życzyć zdrowia.fobiak napisał(a): straz miejska i policja do likwidacji, swojego czasu taki jeden forgiel by w godzine wandali wylapal
Franio mu było na imię i pisz go z dużej litery, bo pewnie do dziś twoje plecy pamiętają - rękę miał szybszą niż glowę. :) :) :)