~Ołowianoszary Rojnik niezalogowany 15 maja 2019r. o 14:52
Ale mieszkajac po za miastem ale w gminie Bolesławiec rozliczam sie w US w Bolesławcu gdzie moje podatki również ida na miasto. Wiec dlaczego nie mam prawa wyrobic sobie karty mieszkanca Bolesławca jak moje podatki ida na to miasto
~Kasztanowatoczerwony Kaczeniec niezalogowany 15 maja 2019r. o 14:57
A teraz proponuje podnieść przez wszystkie okoliczne firmy budowlane brukarskie itp itd które mieszkają w okolicach Bolesławca ceny usług dla mieszkańców Bolesławca. Czyli załużmy że budujesz dom. Twój wykonawcą mieszka poza Bolesławcen a ty w Bolesławcu. Bez karty mieszkańca wsi płacisz 50 procent więcej za budowę. Pasuje. Albo robisz wesele na sali wiejskiej to samo. Albo jedziesz na festyn pierogowy dla mieszkańców wsi pierogi po 10 zł a miasta po 20zł. Pasuje?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.