~~Ciemnobrązowy Pomidor napisał(a):~~Czarnobrązowa Tibuchina napisał(a): to nie jest LSSE Krzywa . Lokalizacja hali jest poza LSSE
To jest Osła gmina Gromadka
Jak się nie znasz, to się nie wypowiadaj.
Nowo powstała hala leży w granicach LSSE Krzywa.
Nikt by nie wybudował tak dużej hali poza STREFĄ bo... STREFA to ulgi podatkowe.[/c
Grunt to dobre samopoczucie i buta
Hala wraz z infrastrukturą działki 256/139 , 256/138, 256/140 obręb Osła gmina Gromadka . Teren nie jest objęty LSSE . Wiem co mówie
~~Ołowianoniebieska Kalina napisał(a): Gdzie niby te stawki bo jakoś nie mogę doczytać?[/c
Np. tutaj, w ogłoszeniu dla pracownika magazynu:
OFERUJEMY:
otrzymujesz wynagrodzenie zasadnicze od 3000 zł brutto + 450 zł brutto przeciętnej premii miesięcznej,
gwarantujemy minimum 1 podwyżkę w roku!
Twoje wynagrodzenie wzrasta wraz ze stażem pracy,]
~~Zgniłozielona Krokosmia napisał(a):~~Ołowianoniebieska Kalina napisał(a): Gdzie niby te stawki bo jakoś nie mogę doczytać?[/c
OFERUJEMY:
otrzymujesz wynagrodzenie zasadnicze od 3000 zł brutto + 450 zł brutto przeciętnej premii miesięcznej,
Tak podane jest tylko dla dwóch stanowisk (magazynier i na wózki widłowe) reszta amba.
~~Rezedowy Winobluszcz napisał(a):~~Zgniłozielona Krokosmia napisał(a):~~Ołowianoniebieska Kalina napisał(a): Gdzie niby te stawki bo jakoś nie mogę doczytać?[/c
OFERUJEMY:
Tak podane jest tylko dla dwóch stanowisk (magazynier i na wózki widłowe) reszta amba.
Zachęcamy do kontaktu pod adresem mailowym: [email protected], można zapytać o konkretne stanowisko. W przypadku innych stanowisk mogą pojawić się większe różnice ze względu na wiedzę i doświadczenie kandydatów.
~~Miedzianoczerwony Rojnik napisał(a): ale na aplikację do pracy dalej cisza , w takim tempie to szybciej ludzie zaczną do amazona uciekać
~~Ołowiany Koleus napisał(a): Na stronie PUPracy jest podany kontakt telefoniczny do osoby reprezentującej Fiege. Przez dwa dni, o różnych porach, kilkukrotnie próbuję się skontaktować, nikt telefonu nie odbiera i nie odebrał. Zostało wysłane zapytanie do nich na maila, też podanego na stronie PUP, zero odzewu. Krótki więc mój komentarz : do Osłej niech sobie Fiege osły rekrutuje, powodzenia !