~~Brunatnoczerwona Cynia napisał(a):~~Pąsowa Abelia napisał(a):~~Ciemnoczekoladowy Oczar napisał(a): Czytaj ze zrozumieniem.Co oni sobie tam robia w sypialni ze soba gówno mnie obchodzi.
Ja jakoś nigdy nie widziałem ,żeby w restauracji całowało się dwóch facetów lub dwie kobiety .ale głupoli takich jak ty to widziałem multum .
Znaczy że w d... byłeś i gó.... widziałeś. A widziałeś kiedyś witaminy? Albo atom? Na pewno nie a uwierz mi, istnieją :))))
~~Pąsowa Abelia napisał(a):~~Brunatnoczerwona Cynia napisał(a):~~Pąsowa Abelia napisał(a):~~Ciemnoczekoladowy Oczar napisał(a): Czytaj ze zrozumieniem.Co oni sobie tam robia w sypialni ze soba gówno mnie obchodzi.
Ja jakoś nigdy nie widziałem ,żeby w restauracji całowało się dwóch facetów lub dwie kobiety .ale głupoli takich jak ty to widziałem multum .
Znaczy że w d... byłeś i gó.... widziałeś. A widziałeś kiedyś witaminy? Albo atom? Na pewno nie a uwierz mi, istnieją :))))
Widziałem atom i nawet jego cząstkę ale ty zboczeńcu gó..o widziałeś i biegnij do domu bo mama zabiła gó..o będziesz łapał krew .
~~Brunatnoczerwona Cynia napisał(a):~~Pąsowa Abelia napisał(a):~~Brunatnoczerwona Cynia napisał(a):~~Pąsowa Abelia napisał(a):~~Ciemnoczekoladowy Oczar napisał(a): Czytaj ze zrozumieniem.Co oni sobie tam robia w sypialni ze soba gówno mnie obchodzi.
Widziałem atom i nawet jego cząstkę ale ty zboczeńcu gó..o widziałeś i biegnij do domu bo mama zabiła gó..o będziesz łapał krew .
Poziom dyskusji z Tobą bardzo niski wręcz zerowy.... Brakuje argumentów więc obrażasz... .. To znaczy że przyznajesz rację, lecz nie potrafisz się do niej przyznać....
~~Srebrzystobiała Morwa napisał(a): Jeśli się tłumi prawidłowe reakcje organizmu na określone bodźce, np naturalny dystans i awersję zdrowego psychicznie człowieka względem homoseksualizmu, to z czasem mogą pojawić się zaburzenia psychiczne. Mówiąc krótko zmuszanie ludzi do akceptacji dewiacji seksualnych jest dla nich szkodliwe z medycznego punktu widzenia. O takich i wiele innych prawdach nie dowiecie się w mainstreamie.
~~Karminowa Calibrachoa napisał(a): Niech sobie wsadzają nawet drut kolczasty w odbyt skoro im to sprawia przyjemność. Ale po pierwsze niech robią to u siebie w domu i niech nie żądają z tego powodu jakiś specjalnych praw. Nie będzie mi taki dewiant dyktował co ja mam sądzić na temat jego dewiacji.
Nic nie poradzę że zbiera mi się na wymioty jak widzę dwóch całujących się zboków.
Niedługo zgłoszą się pedofile o prawo do adopcji.