~~Ciemnozielona Dynia niezalogowany 26 lipca 2019r. o 20:47
a kogo to obchodzi czy będziesz przyjmował zlecenie czy nie?
może właśnie dlatego mnie też nie obchodzi czy przez takie postępowanie będziesz miał co włożyć ''do gara'' czy nie
piszesz o sobie ''przedsiębiorca'' więc zapytam - przyjmując kogoś do pracy pytasz o wyznanie lub kogo przyszły pracownik darzy polityczną sympatią ?
coś przez skórę i po tym jak piszesz czuję że mnie byś nie zatrudnił ...
jestem zagorzałym antypislamistą i podobnym antyklerykałem więc jeśli się nie mylę co do twojej postawy moja ''klauzule sumienia '' nie bardzo jest zgodna z twoją ... ;)
~~Brunatnoszara Pragnia niezalogowany 26 lipca 2019r. o 20:49
~Kasztanowa Miodunka napisał(a): Jako przedsiębiorca moge odmówić wykonania zlecenia. I nietwoja sprawa dlaczego. I niemożesz mnie w świetle prawa- na całym demokratycznym globie, ganiać zato po sądach.
Najpierw to trzeba przedsiębiorco z bożej łaski poganiać cię do Polonistki .
~~Rudożółta Hakonechloa niezalogowany 26 lipca 2019r. o 22:10
Panie Bernardzie a co tam u brata :-) ? . Opisze Pan w końcu jego zakończenie zaszczytnej służby w Policji :-) ? Zajmuje się Pan naklejkami a nie pisze o życiu.
Ps. proszę pozdrowić byłą zonę .
~~Karminowa Calibrachoa niezalogowany 26 lipca 2019r. o 22:57
Jak prowadzę firmę to obsługuję kogo chcę. Jak mi się gostek nie podoba to go nie obsługuję i już.
A jakby na początku mi powiedział że mam go z honorami obsłużyć bo on jest "tęczowy" to jeszcze by kopa na wyjście zarobił.
Jak mi jeden taki na początku wyjechał z bluzgami na kościół to mu grzecznie powiedziałem że "mam za dużo roboty aby wysłuchiwać takich idiotów jak pan" i musiał sobie szukać kogoś innego.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 27 lipca 2019r. o 18:31
Ale powiem Wam tak. Lubię w gruncie rzeczy Benka . Ja przy betoniarze , On przy piórze , taka qurwa karma :) Pióro potrafi ranić bardziej , niż betoniara , nawet wtedy , gdy nie ma atramentu ...
... ale wracając do rzeczy ... jeśli ostatnia samica mojego gatunku przestanie myśleć , to Stwórca będzie musiał zgasić Wszechświat ...
... a ja ... uczę się kochać .... :)
mam już Trzy fakultety , bez matury
ale wciąż nie mam Tej :) Odłamu mojej duszy ...
.... ale wracając do rzeczy , Benek , powiedz mi , gdzie gościu kłamie ?
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Ciemnozielona Dynia niezalogowany 27 lipca 2019r. o 21:37
''Senator Jan Rulewski (kiedyś PO), żalił się w rozmowie z "Super Expressem", że Jarosław Kaczyński popsuł mu wakacyjne plany. Dlaczego? Polityk chciał pojechać z żoną... do Chin. Teraz, przez obniżkę pensji, nie stać go na to.'
biedactwo ...:}
kolejny ''gowin'' co to klepie biedę od pierwszego do pierwszego...
zaraz ...a kto to obiecywał kiedyś rozwiązanie Senatu?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.