~~Złotawa Malina napisał(a): ZUS to największy złodziej i zaraza tego kraju. Dla czego mam płacić składki na ZUS skoro mam wykupiony fundusz emerytalny oraz korzystam z prywatnej opieki lekarskiej. Czemu płacąc składki zdrowotne muszę płacić u stomatologa za leczenie kanałowe, za wypełnienie estetyczne zębów od 4 zęba wzwyż? Sam sobie odpowiem, ponieważ ZUS to taki bank rezerw finansowych dla rządu, zapychacz dziury budżetowej która powstała w wyniku rozdawnictwa i zachłanności całej tej świty z ul. Wiejskiej, nie chodzi tylko o PiS ale o wszystkich, banda złodziei i karierowiczów przepychających się przy korycie. Jak ja qrwa ich nienawidzę.
PS. Takimi tematami potraficie zepsuć człowiekowi piękny piątkowy poranek. Jest u Was tam jakiś naczelny, czy publikujecie wszystkie syfy jak leci? Redaktor jak sama nazwa wskazuje ma redagować. Chwalicie się PIĘTNASTOLECIEM , najwyższą liczbą otwarć i polubień na FB a tak na prawdę to przez ten czas nie zauważyłem u WAS progresu, stoicie w miejscu .
alabaster72
emem napisał(a): Alabaster,
Frustracje związane z ZUS i slabym systemem kieruj do rządu lub prezesa PiS. Nam nic do tego.