~~Bladożółty Bluszcz napisał(a): Ależ ty musisz być szczęśliwy magister .Bardzo, bardzo ,bardzo lubi cię KC I MAGNUM ,możesz przebierać ,... łapkami w majtkach .
Mało co a byłbyś moderatorem ,żeby tylko śp. Sentinel zszedł szybciej .A tak ,Bogu dzięki że żył i walczył z chorobą i Z tobą dłużej ,dostawałeś po rogach aż przykro było czytać .
Planujesz jakieś wejście ,krzyż ogrodzony ,może wiadukt ,dawno nie byłeś .
Pannazdzieckiem napisał(a): Misiu , ale poleciałeś :D Właściwie to nie wiem śmiać się czy płakać nad lokalną ynteligencją .
Miłego wieczoru . Pooglądaj sobie coś w ścierwomediach i ... donieś ... Forumowiczom cóś tam znowu przeczytał :DDopisane 01.12.2019r. o godz. 19:47:~~Bladożółty Bluszcz napisał(a): Ależ ty musisz być szczęśliwy magister .Bardzo, bardzo ,bardzo lubi cię KC I MAGNUM ,możesz przebierać ,... łapkami w majtkach .
Mało co a byłbyś moderatorem ,żeby tylko śp. Sentinel zszedł szybciej .A tak ,Bogu dzięki że żył i walczył z chorobą i Z tobą dłużej ,dostawałeś po rogach aż przykro było czytać .
Planujesz jakieś wejście ,krzyż ogrodzony ,może wiadukt ,dawno nie byłeś .
Jasiu ... qurwa na prawdę przesadzasz ... zostaw Giwerę i Sentinela w spokoju , i Rycha
też , bo qurwa nie zdzierżę i dostaniesz po ryju , a po tem możesz mnie ciągać po
sądach ile tylko chcesz .
Czy to jest qurwa jasne ? bucu ?
~Miodowy Pomidor napisał(a): Wytrzejcie chlopcy
~~Marchewkowy Mamutowiec napisał(a):~~Brązowy Cząber napisał(a):~~Miętowy Przetacznik napisał(a):skorn napisał(a): Zbynek, jakby zaszła taka potrzeba - oddałbyś życie za falco?
Skornie ,przecie ja go nie znam .czy twoja matka oddała by życie za każdego jej klienta ?
Gdyby jej nie zapłacił ,a wy mielibyście głodować ,to pewnie tak .
Serce matki .
Coś wiadomo o ojcach ?
Zbynek nie odpowiedziałeś na pytanie Skona. Oddał byś ? :-)
Oddał bym bez wahania ,a ty jakby śnieg zawiał drogi i matka nie zarabiała ,oddał byś się księdzu .
Oczywiście nie za bukzapłać tylko np. za 20 zł aby rodzina nie głodowała .?
Pannazdzieckiem napisał(a): Dzień dobry Panie Januszu :) Wiem , że waść nie śpisz ... miłego dnia chciałem życzyć i szybkiego powrotu do zdrowia ... no i smacznej kawy .... kocham Pana ... panie Sółku ... jaki tam qurwa sokole :D