hemi napisał(a): Panowie tj.Falco i panna oraz inni co mają różne specyficzne zdania na rózne tematy i sie szarpiecie w różnych kwestiach.
SPOTKAJCIE SIE po prostu.
Jeden mieszka na Dolnych Młynach ,drugi na Bielskiej ( jak sie nic nie zmianiło), jestescie mocno dojrzałymi chłopami ,to chyba jak tak szczekacie do siebie ,to moze poszczekajcie w 4 oczy.
A nie jak jakies dzieci ,czy nastolatki - obrazić w necie i zadowolony z siebie ,bo anonimowy kozak.
hemi napisał(a): Panowie tj.Falco i panna oraz inni co mają różne specyficzne zdania na rózne tematy i sie szarpiecie w różnych kwestiach.
Jeden mieszka na Dolnych Młynach ,drugi na Bielskiej ( jak sie nic nie zmianiło), jestescie mocno dojrzałymi chłopami ,to chyba jak tak szczekacie do siebie ,to moze poszczekajcie w 4 oczy.
A nie jak jakies dzieci ,czy nastolatki - obrazić w necie i zadowolony z siebie ,bo anonimowy kozak.
~~Rumiana Laurencja napisał(a):hemi napisał(a): Panowie tj.Falco i panna oraz inni co mają różne specyficzne zdania na rózne tematy i sie szarpiecie w różnych kwestiach.
Ale do kogo ty się zwracasz? Do pieniacza falco? Przecież on ma coś z deklem.
Pannazdzieckiem napisał(a): Dziń dybry Jasiu , że pozwolę sobie zacytować angielskiego policjanta we Francji . Znasz ten serial Panie Januszu , bo Kc całkiem niedawno sugerowała jak powinien się Pan nazywać . A nauczyłeś się Pan cytować Pannę ?
Qurcze Dobry Wróg jest lepszy od przyjaciela fałszywego , ale jeszcze raz proszę ... publicznie morda w qubeł odnośnie Rycha , Sentinela , Artura i Skornika też.
Skornik nie jest moim przyjacielem i piwa z Nim nie piłem , ale jeśli miałbym wybierać , to wolę Jego określenie złodziej , niż pańską tzw. przyjaśń.
Miłego :)
Hipokryto , Bucu uwięziony w ścierwomediach . Grzej do sądu ... jeszcze kilka razy mogę Pana , Panie Januszu przeprosić ... wisisz mi Pan , jak kilo kitu :D