~~Bladofioletowa Sasanka napisał(a): Idiotyzm PanaM od dawna sięga zenitu. Podobnie, jak tych, którzy wymieniają tu jakieś procenty, liczby głosów itp. Oznacza to, że nie mają pojęcia o zasadach głosowania proporcjonalnego (których przecież nie wymyślił PiS). PanM już wie - jak każdy lewak - jakim posłem będzie Pan Szymon, co będzie musiał robić i co Pan Szymon myśli. Bo lewak to taki osobnik, który wie co myślą inni, tylko nie potrafi ocenić siebie. PanieM, mam taką prośbę. Proszę tu, na forum, napisać jakiej to krzywdy doznał Pan osobiście poprzez rząd PiS? Konkretnie. Niech Pan wskaże co Panu zabrali, a miał Pan to wcześniej, nadane przez poprzednie rządy. Bez propagandy o jakiejś wydumanej, lewackiej wolności, typowej dla liberałów praworządności itd. Ot, co Pan utracił. Może wówczas ktoś Pana zrozumie.
~~Bladofioletowa Sasanka napisał(a): Ślazówka, masz zupełną rację a i jestem pewien, że PanM nie odpisze konkretnie. Bo każdy lewak tak ma, że on "walczy" o innych, o coś, co sobie sam ubzdura. Wymyśli jakiś przywilej i heja, walczy o niego, bo w jego rozumie to dla dobra ludzkości. Gdy miła mu partia ma klub parlamentarny, który ustala jak mają głosować posłowie, to OK. Ale, gdy taka sama zasada obowiązuje w PiS, to zamordyzm i kaczynizm. Takich przykładów rozumowania PanaM są dziesiątki. Dziwię się, że moderatorzy jeszcze go nie zablokowali. Wolność słowa, demokracja to prawa wspólne dla wszystkich, ale propaganda głupoty nie mieści się w tym zakresie.
Horus napisał(a):~~Bladofioletowa Sasanka napisał(a): Ślazówka, masz zupełną rację a i jestem pewien, że PanM nie odpisze konkretnie. Bo każdy lewak tak ma, że on "walczy" o innych, o coś, co sobie sam ubzdura. Wymyśli jakiś przywilej i heja, walczy o niego, bo w jego rozumie to dla dobra ludzkości. Gdy miła mu partia ma klub parlamentarny, który ustala jak mają głosować posłowie, to OK. Ale, gdy taka sama zasada obowiązuje w PiS, to zamordyzm i kaczynizm. Takich przykładów rozumowania PanaM są dziesiątki. Dziwię się, że moderatorzy jeszcze go nie zablokowali. Wolność słowa, demokracja to prawa wspólne dla wszystkich, ale propaganda głupoty nie mieści się w tym zakresie.
racja ...
propaganda głupoty ...np. w przypadku ''opozycjonisty'' dawnej ''s''
czy w tym ''zakresie'' twoim zdaniem ta ''propaganda '' również powinna być poddana pod zablokowanie przez...administratora?