~~78 napisał(a): A co npiszecie o dętyscie nazwisko Mączka ul.Gdańska 2,? Bo słyszałem od koleżanki że zaczoł jej ząb robić ale nie tego co trzeba było i rozwiercił jej zdrowego. Prosze o jego opinie?
~aa napisał(a): Korycka przyjmuje prywatnie i ceny jak wszędzie. Długo trzeba czekać ale warto leczyć u niej zęby :)ja wstawialam u niej dwie koronki i niestety jedna trzeba zrobic od nowa bo zrobila za krotki wklad i mi zab wypada a ze bylo to kilka lat temu to gwarancji juz nie mam i musze wywalic ok 800 za nowa koronke. Poza tym na ostatniej wizycie kiedy juz bylo wiadomo ze wiecej nie bedzie okazji ze mnie zedrzec pani zostawila mnie na fotelu bo trafil jej sie niemiec i przyjela go w gabinecie obok a ja czekalam az znieczulenie przestalo dzialac. Trzeba bylo od nowa znieczulac jak juz znalazl sie dla mnie czas. Nie polecam tej dentystki.
~~78 napisał(a): Jak coś ci nie pasi to ci morde przesłownikować pajacu moge tylko kiedy i gdzie? Każdy może się pomylić,a w sejmie też się mylą.
~~78 napisał(a): Jak coś ci nie pasi to ci morde przesłownikować pajacu moge tylko kiedy i gdzie? Każdy może się pomylić,a w sejmie też się mylą.Nie radzę bo nie będziesz musiał iść do dentysty a on też musi z czegoś żyć
~~78 napisał(a): Jak coś ci nie pasi to ci morde przesłownikować pajacu moge tylko kiedy i gdzie? Każdy może się pomylić,a w sejmie też się mylą.Nie radzę bo nie będziesz musiał iść do dentysty a on też musi z czegoś żyć