Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry dentysta w Bolesławcu.

2772
#ewcia026 nieaktywny
12 lipca 2011r. o 11:10
Ja polecam rodzinę Szczepańskich. Przyjmują w Stomedzie na Pasteura 1 (obok Leśnej). Kiedyś chodziłam do Pani Haliny, obecnie leczę zęby u Jej córki Ali. Jestem bardzo zadowolona.

Nie boję się umrzeć, boję się nie żyć...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6910
#januszja nieaktywny
12 lipca 2011r. o 11:26
Witam, mogę prosić o pełniejsze namiary na wspomnianego Pana Wójcika np. nr. telefonu ?

pozdr. Janusz

RTV
~K.K. niezalogowany
12 lipca 2011r. o 17:59
The best of dentist:Michał Wójcik ul.Starzyńskiego
TEL:75-6449820
~zadowolona niezalogowany
12 lipca 2011r. o 22:39
Polecam dr Janicką z Provity I p. pok. nr 6 ,wczoraj i dzisiaj usunęłam u niej po 2 zęby na NFZ,dopłaciłam tylko po 30 zł za lepsze znieczulenie i wszystko dobrze, tel. 756447162 na NFZ
trzeba się wcześniej umówić.
~ niezalogowany
13 lipca 2011r. o 8:04
Durynek to zdzierca!!! bylem u niego jakis czas temu z naglym bolem zeba u mojego 2letniego synka; Durynek zalatwil sprawe w 2 minuty, doslownie, i skasowal 80 pln!!! a nawiercil tylko mala dziurke w zebie i przebil czop ropny; fakt, dziecku pomoglo ale jak uslyszalem cene to mnie zamurowalo; takze odradzam!!! polecam dentstow na Lesnej oraz na Bankowej
~ja niezalogowany
13 lipca 2011r. o 8:32
polecam Tomasza Babijczuka ,leczyłam u niego ostatnio zęby i jestem zadowolona ,jest nie drogi i wizyta przebiega szybko i sprawnie .
~obserwator niezalogowany
13 lipca 2011r. o 11:54
Proszę o wypowiedź dotyczącą młodego Tomasza C. z Jarzębinowej pracującego z mamą Jadwigą M-K. Mam umówioną
wizytę i opinia byłaby dla mnie cenna.
~Wojtuniuniu niezalogowany
13 lipca 2011r. o 14:09
Ja polecam Panią dr Walek przyjmuje koło Jokera na Starzyńskiego ja jestem bardzo zadowolony .Pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza