Ja polecam rodzinę Szczepańskich. Przyjmują w Stomedzie na Pasteura 1 (obok Leśnej). Kiedyś chodziłam do Pani Haliny, obecnie leczę zęby u Jej córki Ali. Jestem bardzo zadowolona.
Polecam dr Janicką z Provity I p. pok. nr 6 ,wczoraj i dzisiaj usunęłam u niej po 2 zęby na NFZ,dopłaciłam tylko po 30 zł za lepsze znieczulenie i wszystko dobrze, tel. 756447162 na NFZ
trzeba się wcześniej umówić.
Durynek to zdzierca!!! bylem u niego jakis czas temu z naglym bolem zeba u mojego 2letniego synka; Durynek zalatwil sprawe w 2 minuty, doslownie, i skasowal 80 pln!!! a nawiercil tylko mala dziurke w zebie i przebil czop ropny; fakt, dziecku pomoglo ale jak uslyszalem cene to mnie zamurowalo; takze odradzam!!! polecam dentstow na Lesnej oraz na Bankowej
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.