~~Szarawozielony Maczek niezalogowany 30 listopada 2019r. o 16:55
Rzecz w tym, że tego wykroczenia nikt nie ściga i takie dziadki oraz baby stwarzają zagrożenia oraz wyzwalają w człowieku stan przedzawałowy. Raz pitoliłem się za takim z 25 km, w Suszkach wyprzedziłem pipcię i Policja mnie zatrzymała, oczywiście mandat bo miałem czelność wyprzedzić jadąc w momencie wyprzedzania 65 km/h bo podwójna ciągła. Jedyny mandat w ciągu 4 lat za wyprzedzenie dziadka jadącego 30 km/h. Baby zwalniające przed każdym łukiem do 20 km/h to też plaga polskich dróg. Są 3 rzeczy, których boję się na polskich drogach : telefony, dziadki i baby.
~Jaskrawoczerwona Miodunka niezalogowany 30 listopada 2019r. o 20:17
nie ma czegoś takiego jak za wolna jazda predkość dostosowujemy do własnych umiejetnosci warunków na drodze i przebiegu drogi ktoś kto wymyślił ten przepis musi być imbecylem
Sam jesteś imbecylem, jeśli masz prawo jazdy i wygadujesz takie głupoty, policja powinna dożywotnio odebrać Ci te uprawnienia!
szalona banda imbecyli wypowiada sie na temat predkości na drodze,buchacha .nie mając poejcia o prowadzeniu pojazdu.wam sie tylko wydaje że potraficie prowadzić pojazd,a jak spadnie śnieg to już was nie ma na drogach ,strach ma wielkie oczy.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.