~~Sinoniebieska Karagana napisał(a):~~Pawi Hebe napisał(a):~~Szarawy Pieris napisał(a): Cztery na sześć niewiast z fotografii, występuje w ciemnych okularach. Nie chcą patrzeć ludziom w oczy? A ja w rewanżu nie chcę nic wspólnego z z ich kandydatką. Z nimi poniekąd też.
A dwie z nich stoją na trawniku! Nie są ekologiczne ! Nie dla Błońskiej Kidawy.
Z to twój Duda na tym pustym zarośniętym peronie w Końskim wygląda tak żałośnie ,że tylko trzeba mu współczuć ,czego jeszcze się nie złapie żeby tylko wygrać te przegrane wybory ,Nawet Kaczyński stwierdził ,że jak Duda przegra to nic złego dla Pisu się nie zadzieje będą dalej rządzić .
~~Liliowobiały Niecierpek napisał(a): Ustawa z piekła rodem to
2 miliardy na hejt
który zabija a nie leczy!!
Duda jest za to osobiście odpowiedzialny
Mam nadzieję że to jego jeden z ostatnich podpisów !!
~~Bakłażanowa Calibrachoa napisał(a): Popieram Panią Kidawę - Błońską. Brawo Panie. Tak trzymać. Może nasz kraj w końcu powróci na drogę normalnośći bo to co się teraz dzieje to zakrawa na kpinę.
~~Mysa Aralia napisał(a):~~Liliowobiały Niecierpek napisał(a): Ustawa z piekła rodem to
2 miliardy na hejt
który zabija a nie leczy!!
Duda jest za to osobiście odpowiedzialny
Mam nadzieję że to jego jeden z ostatnich podpisów !!
Najpierw sprawdź ile teraz wydaje się na onkologię, a ile za czasów poprzedników.
~Alabastrowa Lantana napisał(a): Panie stały przy a nie na ulicy, szanowna redakcjo