~~Posiwiała Szarotka napisał(a): A skąd oni tak nagle wezmą 40 mln? Rozbiją świnkę skarbonkę?
Mam kilka pomysłów, ale znowu mimoderacja odrzuci posta ... Ty się lepiej martw gdzie "Oni" nasze pieniądze wsadzili, że ich nie ma - JAK DO ŚWINKI SKARBONKI - to niech wyciągają. Budżet to składki ZUS i podatki i inne opłaty których jest od groma i ciut, ciut pod wspólną nazwą danina publiczna czyli to są nasze pieniądze, których w tym momencie pilnie potrzebujemy -a "Oni" JUŻ dają, ale nie uruchamiają - to wstrętny polityczny lans .... niestosowny w tej sytuacji ....
Ja chcę wiedzieć ile respiratorów ma szpital, ilu pacjentów jest w stanie zaopiekować ... chcę usłyszeć, że jest przygotowany na 100 ? Chcę usłyszeć że mają wdrożone i opanowane procedury zapobiegające rozprzestrzenianiu się wirusa - chcę usłyszeć, że zachowane są standardy bezpieczeństwa - a nie ile Pan marszałek daje kasy, która nie jest jego i której nie uruchamia i oglądać przy tym tę fizys .... OHYDNY POLITYCZNY LANS .... WSTYD
Zastosowana autokorekta