~~Żółta Wierzba napisał(a): jak wychodzi z psem to źle, jakby nie zadbał o psa - też byście gościa zlinczowali, rany boskie....
~~Żółtobiały Bodziszek napisał(a): Jak ja słyszę, że policja sprawdza codziennie ludzi na kwarantannie, to śmiać mi się chce. Moja matka jest na kwarantannie domowej od piątku i od tego czasu pies z kulawą nogą się nie zainteresował co się z nią dzieje. Mama siedzi oczywiście w domu cały czas, nie wychodzi na dwór zgodnie z zaleceniami, ale chodzi mi o to, że policja jak zwykle ściemnia
~Niebieski Topinambur napisał(a): Czyli Pan nie jest chory tylko potencjalnie chory jak kazdy z nas, tylko jego wina jest, że przekroczył granice.
Ludzie opamietajcie sie, co media zrobiły z Waszymi rozumami.
Jeden na drugiego patrzy jak na tredowatego. Az sie odechciewa wychodzic z domu...
~~Gołębi Hiacynt napisał(a):~Niebieski Topinambur napisał(a): Czyli Pan nie jest chory tylko potencjalnie chory jak kazdy z nas, tylko jego wina jest, że przekroczył granice.
Ludzie opamietajcie sie, co media zrobiły z Waszymi rozumami.
Jeden na drugiego patrzy jak na tredowatego. Az sie odechciewa wychodzic z domu...
Debilu jak zachorujesz dopiero będziesz trędowatym,przyjeżdzają bo kasa i tylko kasa a ty siedzisz w domu i zostaniesz trędowatym i bez kasy ,chyba że jesteś jednym z tych