~~Trawiasta Mina napisał(a): A URZĘDASÓW Z RATUSZÓW I STAROSTW NA WOLONTARIAT :]
tych pierdzistołków z wszelkich mops-ów też ...
niech lokalny ''carewicz'' będzie w pierwszej linii skoro niby taki ''dobry wujek'' a przecież rzucał hasełka ''po pierwsze mieszkańcy''
[/c
Kolejny mąfry!! zamiast komentować sam idż na wolontariat a nie w domu w stołek pierdzisz!!
~Karmelowy Winnik napisał(a): Nauczycieli nierobów ściągnąć z domów do pomocy
~~Jaskraworuda Katalpa napisał(a):~~Trawiasta Mina napisał(a): A URZĘDASÓW Z RATUSZÓW I STAROSTW NA WOLONTARIAT :]
tych pierdzistołków z wszelkich mops-ów też ...
niech lokalny ''carewicz'' będzie w pierwszej linii skoro niby taki ''dobry wujek'' a przecież rzucał hasełka ''po pierwsze mieszkańcy''
[/c
Kolejny mąfry!! zamiast komentować sam idż na wolontariat a nie w domu w stołek pierdzisz!!
nie pierdziel bo daleko mi do ''pierdzenia w stołek''
pracuję i nie mam czasu na wolontariat...
to właśnie pierdzistołki -urzędasy siedzą teraz po domach paląc głupa że ''pracują zdalnie''
niejeden raz doświadczyłem tego że nawet kiedy siedzieli na tych biurowych stołeczkach traktowali mnie jak intruza przeszkadzającego im w piciu kawusi ...
nie ja pierdzieliłem farmazony ''po pierwsze mieszkańcy ''
to nie ja JEDYNY szpital w mieście przekształciłem z zakaźny ograniczając tym samym innym chorym dostęp do lekarzy...
do kogo pójdziesz się leczyć jak już brakuje personelu a trafi się kolejne zarażenie?
czy zamiast kolejnego molocha na Staroszkolnej nie lepiej by było dla mieszkańców by powstał tam nowy szpital?
to ''miasto'' upada przez takie zarządzanie ...
to ''miasto'' po prostu umiera ...
~~Zgniłozielony Rozmaryn napisał(a): Ludzie opamiętajcie się.Zamiast sobie pomagać to plujecie na wzajem jadem nienawiści do wszystkich i do wszystkiego.Epidemia widocznie jest za mała byście nauczyli się pokory i człowieczeństwa.....