~~Brunatnorudy Limnantes napisał(a): A Kubica reklamuje tanie tankowanie na Orlenie . Ciekawe gdzie ? Banda złodzieji i oszustów . Taniej zawsze jest tylko nie na Orlenie.
Dino napisał(a): Co z tego że na Tesko benzyna po 3/50 nie radzę tam tankować jest chszczone paliwo więcej wody jak benzyny i to mój przykład żałuję jednego że nie wziołem paragonu z tamtego tankowania więcej zapłaciłem za mechanika po tym tankowaniu spuscił paliwo ze zbiornika i mnie ręce opadły NIGDY WIĘCEJ JUŻ TAM NIE TANKUJĘ I WAM RADZĘ JEŚLI CHCECIE ABY WASZ SAMOCHÓD ŻYŁ
ramaj napisał(a):~~Brunatnorudy Limnantes napisał(a): A Kubica reklamuje tanie tankowanie na Orlenie . Ciekawe gdzie ? Banda złodzieji i oszustów . Taniej zawsze jest tylko nie na Orlenie.
Kubica to pechowiec i nieudacznik - raczej antyreklama.Kasa wyrzucona w błota,kto tankuje na wspomaganie takiego to frajer.
~~Brunatnorudy Limnantes napisał(a): A Kubica reklamuje tanie tankowanie na Orlenie . Ciekawe gdzie ? Banda złodzieji i oszustów . Taniej zawsze jest tylko nie na Orlenie.