qwax_ napisał(a):~~Staroróżowy Wiciokrzew napisał(a):
Maseczki nie chronia Ciebie, ale tych z ktorymi sie spotykasz.
A możesz rozsądnie wytłumaczyć, dlaczego?? (wiem, wiem, bo tak mówi tv, ale rusz łbem i wytłumacz).
~~Staroróżowy Wiciokrzew napisał(a):qwax_ napisał(a):~~Staroróżowy Wiciokrzew napisał(a):
A możesz rozsądnie wytłumaczyć, dlaczego?? (wiem, wiem, bo tak mówi tv, ale rusz łbem i wytłumacz).
Taka dyskusja z Toba. Stawiasz pytanie i sam na nie odpowiadasz.
qwax_ napisał(a):To ma chronić przed wyrzutem Twojego skażonego powietrza na większą odległość .Tyle w temacie.~~Staroróżowy Wiciokrzew napisał(a):qwax_ napisał(a):~~Staroróżowy Wiciokrzew napisał(a):
Nie odpowiedziałem i czekam na logiczną odpowiedź.
~~Sczerniały Tulipanowiec napisał(a): Czy w Bolesławcu jest już wykopana masowa mogiła?
Zastosowana autokorekta
~~Makowy Szczypiorek napisał(a):qwax_ napisał(a):To ma chronić przed wyrzutem Twojego skażonego powietrza na większą odległość .Tyle w temacie.~~Staroróżowy Wiciokrzew napisał(a):qwax_ napisał(a):~~Staroróżowy Wiciokrzew napisał(a):
Nie odpowiedziałem i czekam na logiczną odpowiedź.
~Marchewkowa Kobea napisał(a): Jest wykopany wielki dół za miastem.
Spychacze ubiły już pierwszą setkę ciał.
Wszystko doprawiono wapnem
Masakra !
~~Żółtobrązowy Goździk napisał(a):~~Sczerniały Tulipanowiec napisał(a): Czy w Bolesławcu jest już wykopana masowa mogiła?
Czy już Ci ktoś powiedział że jesteś ...?