~~Kasztanowordzawy Buk napisał(a): PRZECIEŻ POLSKA SŁUŻBA ZDROWIA JEST NAJLEPSZA W EUROPIE, CAŁA EUROPA NAM ZAZDROŚCI. BUDŻET PAŃSTWA MA FORSY JAK LODU, JESTEŚMY WZORCOWYM PAŃSTWEM PRAWA, TYLKO TEN GORSZY SORT SZUKA DZIURY W CAŁYM. SŁUŻBA ZDROWIA DAJE SOBIE RADĘ A TEN WIRUS TO PIKUŚ. POLICJA TYLKO POMAGA LUDZIOM I TŁUMACZY NIE MA REPRESJI. DO PIELĘGNIAREK WSTĘPUJĄ O 6 RANO ZE ŚWIEŻYMI BUŁKAMI I MLEKIEM. PANIE BURMISTRZU RELICH MOŻE BY TAK UZDRAWIAĆ ORĘDZIAMI Z BUNKRA ?
SPRZEDALIŚCIE SIĘ ZA 500 + TO TERAZ MORDA W KUBEŁ I NA WYBORY ENDRIU +, POGRZEBY Z UŚMIECHEM NA USTACH I ZAMIAST KRZYŻA PORTRETY ZBAWCÓW NARODU. POZDRAWIAM - OPTYMISTA.
~~Lawendowoniebieska Hakonechloa napisał(a):~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~Czarnobrązowa Skalnica napisał(a): Nie robią testów niech robią strefy
Wyjazd przyjazd z miasta i okolic .
Temperatura,wywiad medyczny.
Wszystkie służby ala policja,wojsko i inne.
Wszyscy piszą, mówią , głoszą Koreańczycy mają sukces
Tylko u nich wiadomości o zagrożeniach chorych to ma każdy e telefonie
A u nas zaraz szum o łamaniu prywatności
Będzie u nas 1000 zarażonych w mieście w maju to sami będziecie wołać gdzie jest pacjent że strachu
Bo wam się mówi. A to echo , grało,
Nowogrodziec kiedyś przeżył prawdziwą zarazę od Klasztoru do Czerwonego
Kościoła prowadziły podziemne przejścia, zarazę dżumy przeżyło tylko 3 pary małżeńskie i mieszkańcy Klasztoru ,
ja prdle, człowieku, coś ty brał? Czerwony kościół jest kościołem ewangelickim i wybudowano go dopiero w w latach 1885-1886! Klasztor wtedy nie istniał już od przeszło 50 lat, a po jego postawieniu nie było żadnej epidemii w Nowogrodźcu!
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~~Lawendowoniebieska Hakonechloa napisał(a):~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~Czarnobrązowa Skalnica napisał(a): Nie robią testów niech robią strefy
Będzie u nas 1000 zarażonych w mieście w maju to sami będziecie wołać gdzie jest pacjent że strachu
Kościoła prowadziły podziemne przejścia, zarazę dżumy przeżyło tylko 3 pary małżeńskie i mieszkańcy Klasztoru ,
ja prdle, człowieku, coś ty brał? Czerwony kościół jest kościołem ewangelickim i wybudowano go dopiero w w latach 1885-1886! Klasztor wtedy nie istniał już od przeszło 50 lat, a po jego postawieniu nie było żadnej epidemii w Nowogrodźcu!
Sory chodziło mi o kościół na Strzeleckiej .
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~~Lawendowoniebieska Hakonechloa napisał(a):~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):~Czarnobrązowa Skalnica napisał(a): Nie robią testów niech robią strefy
Sory chodziło mi o kościół na Strzeleckiej .