qwax_ napisał(a): A choćby filmik z yt, który poprawiłaś, a który bolec tak uparcie cenzurował?
To też zaliczasz do informacji z mass mediów?
Chyba nie zaprzeczysz, że były tam również informacje, które nie są "teoriami spiskowymi", a nie są podawane w mediach.
Więc wiemy więcej niż reszta społeczeństwa.
Tym bardziej, że większość społeczeństwa zastraszona koronawirusem przestała logicznie myśleć ;)
kc napisał(a):qwax_ napisał(a): A choćby filmik z yt, który poprawiłaś, a który bolec tak uparcie cenzurował?
To też zaliczasz do informacji z mass mediów?
Chyba nie zaprzeczysz, że były tam również informacje, które nie są "teoriami spiskowymi", a nie są podawane w mediach.
Więc wiemy więcej niż reszta społeczeństwa.
Tym bardziej, że większość społeczeństwa zastraszona koronawirusem przestała logicznie myśleć ;)
Nie chce ci tu robić wykładu i sprawiać wrażenia jakbym się wymądrzała, ale tak, ten filmik też zaliczam do mass mediów. Poczytaj sobie co to są mass media.
Były tam informacje różne. Tłumaczyłam ci już jak się robi takie rzeczy. Np. straszliwie ukrywana wg tego pana tajemnica, że po szczepionce na grypę człowiek jest bardziej narażony na to, że zachoruje zaraz po szczepieniu. WOW. Lekarze zawsze o tym informują, to nie jest tajemnica. Dlatego nie ma sensu szczepić się w sezonie grypowym. WOW poznałeś teraz straszliwą tajemnicę, strzeż ją i oświecaj ludzi : ).
Ja tam nie widzę zastraszonych ludzi. Moja koleżanka, która mieszka pod lasem, mówiła mi, że w niedzielę były tłumy ludzi w okolicy, palili ogniska, piekli kiełbaski, rekreacja w dobie straszliwej pandemii.
GeorgeOrwell napisał(a): Ludzie co się z wami dzieje zagonili was że macie siedzieć w budach a jak chcecie wyjść to możecie tylko w kagańcach na pyskach .I to dlatego że umierają ludzie, tak jak by wcześniej nie umierali.Umierają ludzie na koronawirusa którzy mieli multum schorzeń innych ale teraz już na inne schorzenia nie umierają teraz umierają na koronawirusa choćby na te inne schorzenia zostało by im dzień życia.I media z tego powodu tak was wytresowały że boicie się nawet logicznie myśleć
~~Wiśniowa Miesiącznica napisał(a):GeorgeOrwell napisał(a): Ludzie co się z wami dzieje zagonili was że macie siedzieć w budach a jak chcecie wyjść to możecie tylko w kagańcach na pyskach .I to dlatego że umierają ludzie, tak jak by wcześniej nie umierali.Umierają ludzie na koronawirusa którzy mieli multum schorzeń innych ale teraz już na inne schorzenia nie umierają teraz umierają na koronawirusa choćby na te inne schorzenia zostało by im dzień życia.I media z tego powodu tak was wytresowały że boicie się nawet logicznie myśleć
Tobie potrzebna opieka psychiatryczna - mądry inaczej!!!
kc napisał(a): O jejku, teraz każdy mądry. Trzeba było być takim mądrym dwa miesiące temu i uprzedzić rząd, powiedzieć o co chodzi z tym wirusem a nie siedzieć cicho. Jako użytkownik tego portalu chyba wytoczę sprawę karną wszystkim mędrcom piszącym na forum, że narazili wszystkich przedsiębiorców na ogromne straty , bo mając taką wiedzę wtedy zachowali ją tylko dla siebie. Skandal.
kc napisał(a):
Nie chce ci tu robić wykładu i sprawiać wrażenia jakbym się wymądrzała, ale tak, ten filmik też zaliczam do mass mediów. Poczytaj sobie co to są mass media.
kc napisał(a):
Np. straszliwie ukrywana wg tego pana tajemnica, że po szczepionce na grypę człowiek jest bardziej narażony na to, że zachoruje zaraz po szczepieniu. WOW. Lekarze zawsze o tym informują, to nie jest tajemnica. Dlatego nie ma sensu szczepić się w sezonie grypowym. WOW poznałeś teraz straszliwą tajemnicę, strzeż ją i oświecaj ludzi : ).
kc napisał(a): Ja tam nie widzę zastraszonych ludzi. Moja koleżanka, która mieszka pod lasem, mówiła mi, że w niedzielę były tłumy ludzi w okolicy, palili ogniska, piekli kiełbaski, rekreacja w dobie straszliwej pandemii.