Pannazdzieckiem napisał(a): Dokładnie , bierzcie pałę :D Stronię od agresji już długi czas , ale nie ma już chyba innego wyjścia . Po drodze do warszawki pamiętajcie o Sokalu . Ja zostaję w domu , bo stary już jestem i zniedołężniały ... młodość nie wieczność , ale duchem jestem z Wami :)
Nie rzucim ziemi skąd nasz ród , nie damy spartolić POLSKI ... Bracia Lachy i Wy Siostry Słowianki . Kto jeśli nie Wy ? :)
Gonić żydobanksterów i ich orwelowskich dobermanów !!! Oraz ... autorytety narzucone prawem kanonicznym , bandytów w koloratkach .
~~Błękitnoszara Brzoza napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): Dokładnie , bierzcie pałę :D Stronię od agresji już długi czas , ale nie ma już chyba innego wyjścia . Po drodze do warszawki pamiętajcie o Sokalu . Ja zostaję w domu , bo stary już jestem i zniedołężniały ... młodość nie wieczność , ale duchem jestem z Wami :)
Nie rzucim ziemi skąd nasz ród , nie damy spartolić POLSKI ... Bracia Lachy i Wy Siostry Słowianki . Kto jeśli nie Wy ? :)
Gonić żydobanksterów i ich orwelowskich dobermanów !!! Oraz ... autorytety narzucone prawem kanonicznym , bandytów w koloratkach .
Ten znowu nas r ał w temacie .
Zastosowana autokorekta