Pannazdzieckiem napisał(a): Coś się qurwa mantry uczepił Głupi Jasiu . Już mówiłem , że z Tobą nie chce gadać ... pa bucu :)Dopisane 26.04.2020r. o godz. 15:30:... no dobra ... mogę uczynić wyjątek , bo jestem tylko człowiekiem ... powiedz mi bucu za co mnie nienawidzisz ? Przecież nie jestem Ci krewny nawet stówy , nie żyłem na Twój koszt . Nie wychowałem dzieci Twoim kosztem ... myślałem , że miałem Przyjaciela , który w biedzie pomoże ... pomyliłem się ... jakich odsetek chcesz od mojej egzystencji ... bucu ?
Za cienki jesteś Głupi Jasiu żeby ze mną gadać . Fakt faktem , że trochę już nie dowidzam , ale jeszcze potrafię przy ... Kocham Bolec.Info ić :D
Mów bucu , dlaczego mnie nienawidzisz ?
głupcze ...
ogarnij się i zdecyduj ...jednego dnia piszesz że nie chcesz ze mną gadać a drugiego sam do mnie wracasz...
a gdzie ja napisałem że cię nienawidzę ?...jesteś dla mnie nikim a takiego nie można nienawidzić ...
a skoro piszesz ''za co'' to znaczy że jesteś durniem nie potrafiącym wyciągać wniosków i tym czym cię nazwałem przed laty czyli szmaciarzem i łajzą ...
boisz się prawdy o sobie ale musisz z tym żyć ...ale to twoje życie i mam to gdzieś ...
straciłeś wszystkich dawnych przyjaciół o ile takich miałeś ...
dawno odeszły w niebyt czasy kiedy ze znajomymi mogłeś usiąść w kawiarence przy kinie ...
wiesz z kim i wiesz jak dawno to było ...dzisiaj pozostali ci marni kumple ,marne piwsko w równie marnym ''czarnym kocie''
a skoro dzisiaj pytasz jeszcze ''za co '' to znaczy że niczego cię życie nie nauczyło ...że nie potrafisz z tego co zrobiłeś wyciągnąć żadnego wniosku ...
pierdzielisz tu farmazony o jakiejś kasie ,jakichś dzieciach i co najśmieszniejsze o ''przyjaźni'' ...
przecież ty nie masz o tym bladego pojęcia ...:] to dla ciebie czysta abstrakcja ...hahaha
to tłumaczy tą mnogość twoich ''przyjaciół '' tyle że dziwnym trafem wszyscy już jakby nieobecni...;)
na koniec tego posta...skoro jestem dla ciebie ''za cienki'' to po co do mnie wracasz pomimo tego co ci wielokrotnie pisałem ?
liczysz na to że zmienię o tobie zdanie?..NIE LICZ NA TO :]
ja natomiast liczę na to że nawet jeśli '' nie dowidzasz '' :](dzisz ) to jednak dostrzeżesz jakąś ścianę i zdrowo w nią przypier...dzielisz tym zakutym łbem i coś ci się zmieni w tych twoich ''klepkach''
jedyne co ci mogę radzić to to byś zrobił to solidnie ...hahaha