~Brunatnoczarny Kosmos napisał(a): 5G to smierc ,
~Złotordzawa Turzyca napisał(a): Każde badania to potwierdzają. Jestem inżynierem elektronikiem, doskonale wiem czym jest pole magnetyczne i promieniowanie. W przeciwieństwie do ciebie. Więc zamiast siać fermentbdoksztalc się. Wieże GSM są budowane od lat na terenach zaludnionych i ich wpływ na zdrowie ludzkie jest żaden. A tu się skrzyknęło paru paranoików i chce o protestować postęp technologiczny swojej wsi. Brawo, w wykrotach dalej będą rozmawiać przez 2 kubeczki połączone sznurkiem, bo kilka osób nie wie co to GSM i jak działa. Tragedia.
~Złotordzawa Turzyca napisał(a): Każde badania to potwierdzają. Jestem inżynierem elektronikiem, doskonale wiem czym jest pole magnetyczne i promieniowanie. W przeciwieństwie do ciebie. Więc zamiast siać fermentbdoksztalc się. Wieże GSM są budowane od lat na terenach zaludnionych i ich wpływ na zdrowie ludzkie jest żaden. A tu się skrzyknęło paru paranoików i chce o protestować postęp technologiczny swojej wsi. Brawo, w wykrotach dalej będą rozmawiać przez 2 kubeczki połączone sznurkiem, bo kilka osób nie wie co to GSM i jak działa. Tragedia.
~~Ciemnogranatowy Ligustr napisał(a):~Złotordzawa Turzyca napisał(a): Każde badania to potwierdzają. Jestem inżynierem elektronikiem, doskonale wiem czym jest pole magnetyczne i promieniowanie. W przeciwieństwie do ciebie. Więc zamiast siać fermentbdoksztalc się. Wieże GSM są budowane od lat na terenach zaludnionych i ich wpływ na zdrowie ludzkie jest żaden. A tu się skrzyknęło paru paranoików i chce o protestować postęp technologiczny swojej wsi. Brawo, w wykrotach dalej będą rozmawiać przez 2 kubeczki połączone sznurkiem, bo kilka osób nie wie co to GSM i jak działa. Tragedia.
No to musi być "inżynier" po nowych szkołach. A tacy niewiele wiedzą, a jeszcze mniej rozumieją. Dzisiejszy inżynier to taki poziom dobrej zawodówki z lat 70-tych cz 80-tych. Trochę znam takich młodych "inżynierów" i jako stary inżynier jestem załamany ich poziomem wiedzy.
"Inżynierze" - badania nie potwierdzają tego, co wypisujesz, , a nie bez przyczyny poprzednie normy były 100-razy mniejsze. Je też badania potwierdzały. Promieniowanie mikrofalowe, a z takim mamy do czynienia w przypadku sieci 5G, ma znany i negatywny wpływ na organizmy żywe. Telefon 5G, a nie tylko stacja bazowa, będzie emitowała bezpośredni w głowę spora dawkę promieniowania elektromagnetycznego.
Swego czasu sporo czasu spędziłem przy tym zagadnieniu, łącznie ze współpracą przy przepisach z Ministerstwem Środowiska, i jak czytam pisaninę takich "inżynierów" to mi się krew gotuje. Poprzednie przepisy były zdecydowanie bardziej nakierowane na bezpieczeństwo ludzi, a obecne są stworzone dla koncernów, żeby mogły zarabiać kasę.
No i jeszcze jedno - jak chcesz się posługiwać tytułem zawodowym, to wróć do szkoły i nie obrażaj interlokutorów.
~~Zielononiebieska Mina napisał(a):~~Ciemnogranatowy Ligustr napisał(a):~
No i jeszcze jedno - jak chcesz się posługiwać tytułem zawodowym, to wróć do szkoły i nie obrażaj interlokutorów.
[/c napisał(a):
W zasadzie to samo chciałem odpisać " inżynierowi " , ale Panna bez matury dziękuje , że mnie wyręczyłeś ... Ligustr ... Qurwa co to ta kiego ? :D
Miłego :)
To ten z,, tych'' inżynierów ; Inżynier Mamoń
Zasada Inżyniera Mamonia. "mnie się podobają te melodie, które już raz słyszałem".