~Zgniła Tygrysówka napisał(a): Niesamowite ilu i d i ot ów chodzi po ziemi. Kuchenka mikrofalowa ma min 600 W mocy, antena GSM ok 40 W. Dodatkowo w mikrofalówce fale są skupione na 1 przedmiocie. No ale zawsze znajdą się plaskomozgi wierzące w chemtrails., antyszczepiobkowcy itd. Najczęściej - jak ten mysi miłorząb - są to słabo wykształcone bałwany, którymi łatwo sterować. Przeczytają na necie posty podobnych im nieuków i powielają. Brak slow
qwax_ napisał(a):~Zgniła Tygrysówka napisał(a): Niesamowite ilu i d i ot ów chodzi po ziemi. Kuchenka mikrofalowa ma min 600 W mocy, antena GSM ok 40 W. Dodatkowo w mikrofalówce fale są skupione na 1 przedmiocie. No ale zawsze znajdą się plaskomozgi wierzące w chemtrails., antyszczepiobkowcy itd. Najczęściej - jak ten mysi miłorząb - są to słabo wykształcone bałwany, którymi łatwo sterować. Przeczytają na necie posty podobnych im nieuków i powielają. Brak slow
Powtórzę - poproszę o JEDNO badanie udowadniające długoterminowe bezpieczeństwo tego promieniowania.
~~Bananowy Kiścień napisał(a): A Ty kto? Masz kompleks braku wykształcenia dlatego w każdej twojej wypowiedzi aż w oczy kłuje, że zazdrościsz tym co go mają. Skoro jesteś taki/taka mądry/a to przedstaw badania, że nadajniki są zdrowe dla organizmów nie tylko ludzkich. Powielasz jakieś posty z netu, że wszystko jest ok. Ale tego nie wiesz bo ani ty ani ja nie jesteśmy specjalistami. Badania daj. A tu jest główny problem , że z mieszkańcami nie rozmawiano wcześniej. Jak jesteś specjalista to następnym razem zgłoś się do burmistrza niech jeździ z tobą po wioskach i metropolii Nowogrodziec i tłumaczcie ludziom, że wszystko zdrowe. I tyle w temacie.
~Złotordzawa Turzyca napisał(a): Każde badania to potwierdzają. Jestem inżynierem elektronikiem, doskonale wiem czym jest pole magnetyczne i promieniowanie. W przeciwieństwie do ciebie. Więc zamiast siać fermentbdoksztalc się. Wieże GSM są budowane od lat na terenach zaludnionych i ich wpływ na zdrowie ludzkie jest żaden. A tu się skrzyknęło paru paranoików i chce o protestować postęp technologiczny swojej wsi. Brawo, w wykrotach dalej będą rozmawiać przez 2 kubeczki połączone sznurkiem, bo kilka osób nie wie co to GSM i jak działa. Tragedia.
~~Liliowoniebieska Krokosmia napisał(a):~~Bananowy Kiścień napisał(a): A Ty kto? Masz kompleks braku wykształcenia dlatego w każdej twojej wypowiedzi aż w oczy kłuje, że zazdrościsz tym co go mają. Skoro jesteś taki/taka mądry/a to przedstaw badania, że nadajniki są zdrowe dla organizmów nie tylko ludzkich. Powielasz jakieś posty z netu, że wszystko jest ok. Ale tego nie wiesz bo ani ty ani ja nie jesteśmy specjalistami. Badania daj. A tu jest główny problem , że z mieszkańcami nie rozmawiano wcześniej. Jak jesteś specjalista to następnym razem zgłoś się do burmistrza niech jeździ z tobą po wioskach i metropolii Nowogrodziec i tłumaczcie ludziom, że wszystko zdrowe. I tyle w temacie.
A ja jestem prof. dr inż. habilitowany i twierdzę, że piszesz głupoty.