~~Smolista Sanwitalia napisał(a):Bo mnie wszystko się podobaKtoś napisał: ~~zenek napisał(a): a mnie pomysł z płatnym parkowaniem się podoba. Skończą się dojazdy małolatów do szkół zdezelowanymi bolidami. Po byle duperelę mieszkańcy jadą samochodem. Bolesławiec jest tak małym miastem, że piechotą w 20 minut go można przejść. Będzie ekologicznie i zdrowo. Zresztą w wielu okolicznych miastach strefy płatnego parkowania już od dawna funkcjonują. Do 8 za darmo, po 18 też za darmo, Soboty i niedziele też za darmo jest kiedy zrobić zakupy i wyjechać na miasto.
Nie zaśmiecaj swoimi "mądrościami" tego forum. Będzie ekologiczniej!
~~Smolista Sanwitalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~zenek napisał(a): a mnie pomysł z płatnym parkowaniem się podoba. Skończą się dojazdy małolatów do szkół zdezelowanymi bolidami. Po byle duperelę mieszkańcy jadą samochodem. Bolesławiec jest tak małym miastem, że piechotą w 20 minut go można przejść. Będzie ekologicznie i zdrowo. Zresztą w wielu okolicznych miastach strefy płatnego parkowania już od dawna funkcjonują. Do 8 za darmo, po 18 też za darmo, Soboty i niedziele też za darmo jest kiedy zrobić zakupy i wyjechać na miasto.
~~Szkarłatnoczerwony Styrakowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Dzesika napisał(a): Zenek ... , po co w sobotę i niedzielę wyjechać na miasto ? na jaki huy ? Prowadziłeś badanie że ,,. Po byle duperelę mieszkańcy jadą samochodem''. ?. Gupek yebany ,elektorat 8 gwiazdek .Zastosowana autokorektaPo co wyjechać na miasto? By zaprezentować swojego nowego suva kupionego na raty. A te 8 gwiazdek to jeszcze trochę zaczniecie przypisywać wszystkim kto ma odmienne zdanie. To jest ta wasza tolerancja i wolność słowa.
~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Likwidacja parkingu na Wesołej to jest szczyt skur wy syństwa ze strony urzędu
~~Szkarłatnoczerwony Styrakowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Smolista Sanwitalia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~zenek napisał(a): a mnie pomysł z płatnym parkowaniem się podoba. Skończą się dojazdy małolatów do szkół zdezelowanymi bolidami. Po byle duperelę mieszkańcy jadą samochodem. Bolesławiec jest tak małym miastem, że piechotą w 20 minut go można przejść. Będzie ekologicznie i zdrowo. Zresztą w wielu okolicznych miastach strefy płatnego parkowania już od dawna funkcjonują. Do 8 za darmo, po 18 też za darmo, Soboty i niedziele też za darmo jest kiedy zrobić zakupy i wyjechać na miasto.
Bo mnie wszystko się podoba
~~Smolista Sanwitalia napisał(a): Ktoś napisał: ~~zenek napisał(a): a mnie pomysł z płatnym parkowaniem się podoba. Skończą się dojazdy małolatów do szkół zdezelowanymi bolidami. Po byle duperelę mieszkańcy jadą samochodem. Bolesławiec jest tak małym miastem, że piechotą w 20 minut go można przejść. Będzie ekologicznie i zdrowo. Zresztą w wielu okolicznych miastach strefy płatnego parkowania już od dawna funkcjonują. Do 8 za darmo, po 18 też za darmo, Soboty i niedziele też za darmo jest kiedy zrobić zakupy i wyjechać na miasto.
Bo mnie wszystko się podoba co robi nasz dwuimienny prezydent. On swoją obecnością zaliczył kilka partii i teraz zrozumiał jaka jest właściwa droga. To prawdziwy mąż stanu. A ci co nie mają 1 złotówki na opłatę to niech pieszo chodzą albo hulajnogę sobie kupią, chociaż hulajnoga pewnie droższa od nie jednego samochodu którym chcą zasmradzać i zagracać nasze piękne miasto.
I przy okazji jeszcze jedna podpowiedź dla włodarzy naszego miasta. Jesteście dobrzy w budowaniu ogrodzeń to po zebraniu trochę kasy za parkowanie proponuję całą strefę ogrodzić i to tak by się mysz nie prześliznęła. Niech te chamy , wasi wyborcy, nie myślą , że uda im się postawić swojego złoma nawet na 5 minut bez opłaty. Lupać ile wlezie.