~Ognisty Jarząb napisał(a): Kiedy rząd odwoła Szumowskiego ?
~~Ceglastoróżowa Lobelia napisał(a):Pan Bóg jak chce kogoś ukarać ,to rozum mu odbiera.Trafiło na Ciebie.~Ognisty Jarząb napisał(a): Kiedy rząd odwoła Szumowskiego ?
Odwołają go podobnie jak kryształowego Banasia .A ja temu rudzielcowi wierzyłem ,
~~Popielata Tibuchina napisał(a):~~Ceglastoróżowa Lobelia napisał(a):Pan Bóg jak chce kogoś ukarać ,to rozum mu odbiera.Trafiło na Ciebie.~Ognisty Jarząb napisał(a): Kiedy rząd odwoła Szumowskiego ?
Odwołają go podobnie jak kryształowego Banasia .A ja temu rudzielcowi wierzyłem ,
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):Nie pij ORANŻADY HELLENA-SZKODZI,jak całe TVN..~~Popielata Tibuchina napisał(a):~~Ceglastoróżowa Lobelia napisał(a):Pan Bóg jak chce kogoś ukarać ,to rozum mu odbiera.Trafiło na Ciebie.~Ognisty Jarząb napisał(a): Kiedy rząd odwoła Szumowskiego ?
Tobie Idioto nie musiał odbierać bo nigdy go nie miałeś to właśnie ci cwaniacy żerują na takich jak ty ,nowe fakty mówią już o 300 milionach od państwa dla klanu Szumowskich. Ja wiem że ty myślisz ,że zegarek ministra Nowaka był więcej warty .