~Szarobury Mamutowiec napisał(a): Szanowny Panie "redaktorze" znajac Panskie zamilowanie do socjalizmu z pewnoscia wolał by Pan żeby rosjanie jezdzili po tym placu , apeluje o rozsadek!!!
emem napisał(a):~Czarniawa Trytoma napisał(a): Ciekawe jak Wy byście jeździli pp jakimś mieście po Stanach? Tacy mądrzy jesteście a nie jeden z Was tam pod prąd jedzie!
Jeżdziłem po Stanach wiele razy i ani razu nie wjechałem pod prąd ;-)
A jeżdziłem po małych miejscowościach jak i po wielkich (downtown w Los Angeles, Manhattan w NYC itd.).
W Stanach dobrze się jeździ autem - drogi szerokie i dość dobrze oznakowane. I to co mi się podobało - światła są ZA skrzyżowaniem, a nie przed jak w Europie - dzięki czemu wszystko dobrze widać.
~~Marengo Tawuła napisał(a):emem napisał(a):~Czarniawa Trytoma napisał(a): Ciekawe jak Wy byście jeździli pp jakimś mieście po Stanach? Tacy mądrzy jesteście a nie jeden z Was tam pod prąd jedzie!
Jeżdziłem po Stanach wiele razy i ani razu nie wjechałem pod prąd ;-)
A jeżdziłem po małych miejscowościach jak i po wielkich (downtown w Los Angeles, Manhattan w NYC itd.).
W Stanach dobrze się jeździ autem - drogi szerokie i dość dobrze oznakowane. I to co mi się podobało - światła są ZA skrzyżowaniem, a nie przed jak w Europie - dzięki czemu wszystko dobrze widać.
Chwaliłem się po Polsce wiele razy i ani razu nikt tego nie czytał. A pisałem na małych i dużych forach i czatach (pudelek, teletydzień, bolec.info). W Polsce dobrze się pisze- szerokie pole do popisu . I to co mi się podobało to to że można pisać byle co -byle pisać. dzięki temu nadal pisze i mogę się chwalić wielokrotnie.
~~Kasztanowordzawy Bambus napisał(a): komuś brakuje sojuszników ze wschodu