~~Zielony Bluszczyk napisał(a):~~Zzieleniała Abelia napisał(a): O Tym nie decydowali mieszkańcy w referendum , więc czemu ich karać skoro nie oni decydowali.
Dokładnie tak. Homofobia i brak tolerancji za to zostaną ukarani mieszkańcy gminy. Nie będzie dotacji dla rozpoczynających działalność gospodarczą, nie będzie dofinansowania dla rozwoju infrastruktury, z której korzystają głównie mieszkańcy gminy. Nie będzie wielu innych projektów, współfinansowanych przez UE.
Ja świadomy jestem tego, że Polska jako szpołeczeństwo jeszcze do pewnych standardów nie dorosła, szkoda tylko, że zostaną ukarani wszyscy.
~~Zzieleniała Abelia napisał(a): O Tym nie decydowali mieszkańcy w referendum , więc czemu ich karać skoro nie oni decydowali.
~~Pąsowy Bodziszek napisał(a): Droga redakcjo a kiedy napiszecie o palonych kościołach we Francji? Średnio 3 razy dziennie są profanowane miejsca kultu chrześcijan. Kiedy o tym się zająkniecie?
Kiedy napiszecie o mordowanych chrześcijanach na świecie? tylko piszecie w kółko o "dyskryminacji" innych niż hetero osobach?
~~Karmazynowy Perukowiec napisał(a):~~Pąsowy Bodziszek napisał(a): Droga redakcjo a kiedy napiszecie o palonych kościołach we Francji? Średnio 3 razy dziennie są profanowane miejsca kultu chrześcijan. Kiedy o tym się zająkniecie?
Kiedy napiszecie o mordowanych chrześcijanach na świecie? tylko piszecie w kółko o "dyskryminacji" innych niż hetero osobach?
Co ma piernik do wiatraka.
~~Pąsowy Bodziszek napisał(a):~~Karmazynowy Perukowiec napisał(a):~~Pąsowy Bodziszek napisał(a): Droga redakcjo a kiedy napiszecie o palonych kościołach we Francji? Średnio 3 razy dziennie są profanowane miejsca kultu chrześcijan. Kiedy o tym się zająkniecie?
Co ma piernik do wiatraka.
No przecież według tego forum jak i światłych zachodnich polityków osoby tzw. LGBT są masowo "dyskryminowani" w Polsce, to ja się pytam w jaki sposób oni są dyskryminowani.? Problem tylko w tym ze nikt nie będzie wstanie tego pokazać.
To po co ta strefa wolna od LGBT?